Lanovod ruční brzdy
Lanovod ruční brzdy
Zdravím.Měnil už někdo lanovody na Zafiře?Dneska se mi kouslo lanko na zadním kole
Jde mi o to - na autokelly mají lanovod za 1700 Kč.Je tam psaný montovací strana pravá a levá ,délka 1680/1495*2.Nevím jestli je to sada nebo pouze jedno lanko.Tak bych potřeboval poradit.Nebo jestli máte nějaké jiné zkušenosti
Mám zafiru 1,8 85kw 8/2000.
- Reklama
No tento problém jsem řešil dost dlouho... Nakonec to v OPELU něčím prostříkly a už se lanovod neseká... Když jsem na to použil CONCORD, tak se přestala sekat asi na týden a pak o5 se začala sekat na jednom kole... Takže doporučuji to nejdříve něčím pečlivě promáznout a pak pokud ani to nepomůže, tak pak teprve řešit další možnosti 
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: Lanovod ruční brzdy
Lana jsou spojená do V , prodávají se jako celek pro obě strany. Teď jsem je měnil. Mazání nepomáhalo, když přišel mráz, jedna strana se nevracela. Po vymontování starých lan z auta jsem zjistil, že díky špatné pryžové manžetě na na konci lanka se do bowdenu dostávala i voda a maras a pak to zamrzalo.ANTIMON píše:Zdravím.Měnil už někdo lanovody na Zafiře?Dneska se mi kouslo lanko na zadním koleJde mi o to - na autokelly mají lanovod za 1700 Kč.Je tam psaný montovací strana pravá a levá ,délka 1680/1495*2.Nevím jestli je to sada nebo pouze jedno lanko.Tak bych potřeboval poradit.Nebo jestli máte nějaké jiné zkušenosti
Mám zafiru 1,8 85kw 8/2000.
Zafira99 1.8 16V Elegance
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas moznost parkovat ne na kopci doporucuju rucku vubec nepouzivat, kor ted v zime a nechavat zarazenou pouze rychlost, auto ti nikam neujede. Bylo mi toto doporuceno x lidmi z branze a po vlastni zkusenosti kdy mi zamrzly zadni kola v zime diky zatazeny rucce pred par lety uz nechavam jen rychlost 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Že to není dobrý zvykMitom píše:Pokud nejsem v kopci, nebrzdim ani v lete...neni to moc dobry zvyk, kdysi mi zamrzly celisti u S120 a byl to marasLeo píše:taky uz mi zamrzla a od te doby v zime nebrzdim
Mluvíš mi z duše..ručka je od toho aby se zatahovala..pansuu píše:Že to není dobrý zvykTo máš tu ručku jen na blbnutí na sněhu? Škoda že to není příplatková výbava, měl bys lacinější auto
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Re: Lanovod ruční brzdy
Chlapy poradte jaky lanovody koupit pro mou Záfu.Taky je muj VIN jestli Vam to pomuze.ja nejak furt nevim jaky presne koupit
Mam taky ty gumicky na konci v haji a bude asi lepsi to vymenit
Diky
Kód: Vybrat vše
W0L0TGF7512280840Diky
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010