Zdravím.Měnil už někdo lanovody na Zafiře?Dneska se mi kouslo lanko na zadním kole Jde mi o to - na autokelly mají lanovod za 1700 Kč.Je tam psaný montovací strana pravá a levá ,délka 1680/1495*2.Nevím jestli je to sada nebo pouze jedno lanko.Tak bych potřeboval poradit.Nebo jestli máte nějaké jiné zkušenosti Mám zafiru 1,8 85kw 8/2000.
No tento problém jsem řešil dost dlouho... Nakonec to v OPELU něčím prostříkly a už se lanovod neseká... Když jsem na to použil CONCORD, tak se přestala sekat asi na týden a pak o5 se začala sekat na jednom kole... Takže doporučuji to nejdříve něčím pečlivě promáznout a pak pokud ani to nepomůže, tak pak teprve řešit další možnosti
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Problém je vyřešen.Lanka byla total hyn.Sehnal jsem si na inzerát použitá a staré jsem vyhodil.Promazání by už nepomohlo.Na lankách je ochraný povlak,který byl prodřený a zabraňoval lanku v pohybu.
ANTIMON píše:Zdravím.Měnil už někdo lanovody na Zafiře?Dneska se mi kouslo lanko na zadním kole Jde mi o to - na autokelly mají lanovod za 1700 Kč.Je tam psaný montovací strana pravá a levá ,délka 1680/1495*2.Nevím jestli je to sada nebo pouze jedno lanko.Tak bych potřeboval poradit.Nebo jestli máte nějaké jiné zkušenosti Mám zafiru 1,8 85kw 8/2000.
Lana jsou spojená do V , prodávají se jako celek pro obě strany. Teď jsem je měnil. Mazání nepomáhalo, když přišel mráz, jedna strana se nevracela. Po vymontování starých lan z auta jsem zjistil, že díky špatné pryžové manžetě na na konci lanka se do bowdenu dostávala i voda a maras a pak to zamrzalo.
Pokud mas moznost parkovat ne na kopci doporucuju rucku vubec nepouzivat, kor ted v zime a nechavat zarazenou pouze rychlost, auto ti nikam neujede. Bylo mi toto doporuceno x lidmi z branze a po vlastni zkusenosti kdy mi zamrzly zadni kola v zime diky zatazeny rucce pred par lety uz nechavam jen rychlost
Nebrzdit v zimně
to já v zimně brzdim nejvíc!! Bez ručky bych na sněhu a ledu neuměl jezdit..
Jinak s tim parkovánim na kopci- neni špatné stočit (po zařazení do podélného stání) kola a opřít se jimy o obrubník samozřejmně v kombinaci s rychlostí..