Pruh na čelním skle

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Pitman

Příspěvek od Pitman »

Pruhledny to mam. Uplne cerny jsem to nechtel kuli policajtum, takze na te fotce to asi neni moc dobre videt, ale je to pruhledny.
JInak nevim jak to funguje, kdyz to chces zevnitr. netusim jestli tam mas vyrez na zrctako, kazdopadne bych to dal ven pze to vypada mnohem lepe :wink:
Reklama

vavatko

Příspěvek od vavatko »

jo beru to zpátky těch 25 cm mělo to být 15 cm je to překlep:oops: :oops:
shadow

Příspěvek od shadow »

Pitman píše:
shadow píše:Dky za odpovědi borci - hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
www.autosamolepky.cz

ale trochu se obrn trpelivosti.....vse jim trva dost dlouho
jinak tady se muzes mrknout na jejich praci
Obrázek
:lol: :lol: :lol: Tak si měl pravdu, okamžitě jsem jim psal mejlíka co a jak a do dneška se nikdo neozval - tudíž tím to pro mě padá a opravdu už emám zájem o spolupráci s tímto serverem respektive s lidmi kolem. :evil: :evil:
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 »

nevím odkud jsi ale mrkni sem: www.tass.cz
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
shadow

Příspěvek od shadow »

james11 píše:nevím odkud jsi ale mrkni sem: www.tass.cz
Pro mě bohužel trochu z ruky, ale kdo ví, třeba bude cesta okolo :lol: :lol: - díky
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

shadow píše:hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
To najdeš snad v každém kamenném tuning shopu i v tom malinkém někde v vesnici :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Petrik

Příspěvek od Petrik »

Zdar chlapi, já mám kouřový pruh už na třetím autě a je to fakt dobrý. Sice při západu slunce bys musel mít celé černé okno, ale kolikrát to pomůže i při ostře nasvícených mracích. Ten pruh seženeš opravdu kdekoliv, kde vedou aspoň trochu tuning. Jsou i různé odstíny a zabarvení. Na zrcátko se výřez dělá, ale je kolem něho černý rámeček, který skryje případné nerovnosti. Navíc se zrcátko nechá sundat a zbude tak jen ten kovový trn. Na lepení používám jarovou vodu, ve které ten pruh ponořím (samo po odlepení ochr. folie) a umístím na sklo zevnitř. Pak vyhlazuju stěrkou vodu. Chce to pomocníka a při troše šikovnosti se dílo zadaří. Vyhlazuj od středu ke krajům a hlídej si nežádoucí posuny. Zařezává se po uschnutí kolem rámu okna. Nech cca 12 - 24 h uschnout. Tolik má zkušenost.
Astra G 100 edition, 1.6 16V
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

A když ji budeš přidělávat proti sluníčku tak schne tak rychle, až se z Tebe kouří :wink:
shadow

Příspěvek od shadow »

AstraMan píše:
shadow píše:hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
To najdeš snad v každém kamenném tuning shopu i v tom malinkém někde v vesnici :wink:
Jo jo, to je mi jasný, ale měl jsem spíš na mysli přesnou výrobu tedy clonítko udělaný pro ten který konkrétní druh auta. Nic v pohodě, nějak už si poradím - díky :lol:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Já koupil univerzál a ořezal :wink:
Odpovědět