JInak nevim jak to funguje, kdyz to chces zevnitr. netusim jestli tam mas vyrez na zrctako, kazdopadne bych to dal ven pze to vypada mnohem lepe
Pruh na čelním skle
- Reklama
jo beru to zpátky těch 25 cm mělo to být 15 cm je to překlep:oops: 
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Pitman píše:www.autosamolepky.czshadow píše:Dky za odpovědi borci - hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
ale trochu se obrn trpelivosti.....vse jim trva dost dlouho
jinak tady se muzes mrknout na jejich praci
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Pro mě bohužel trochu z ruky, ale kdo ví, třeba bude cesta okolojames11 píše:nevím odkud jsi ale mrkni sem: www.tass.cz
To najdeš snad v každém kamenném tuning shopu i v tom malinkém někde v vesnicishadow píše:hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zdar chlapi, já mám kouřový pruh už na třetím autě a je to fakt dobrý. Sice při západu slunce bys musel mít celé černé okno, ale kolikrát to pomůže i při ostře nasvícených mracích. Ten pruh seženeš opravdu kdekoliv, kde vedou aspoň trochu tuning. Jsou i různé odstíny a zabarvení. Na zrcátko se výřez dělá, ale je kolem něho černý rámeček, který skryje případné nerovnosti. Navíc se zrcátko nechá sundat a zbude tak jen ten kovový trn. Na lepení používám jarovou vodu, ve které ten pruh ponořím (samo po odlepení ochr. folie) a umístím na sklo zevnitř. Pak vyhlazuju stěrkou vodu. Chce to pomocníka a při troše šikovnosti se dílo zadaří. Vyhlazuj od středu ke krajům a hlídej si nežádoucí posuny. Zařezává se po uschnutí kolem rámu okna. Nech cca 12 - 24 h uschnout. Tolik má zkušenost.
Astra G 100 edition, 1.6 16V
Jo jo, to je mi jasný, ale měl jsem spíš na mysli přesnou výrobu tedy clonítko udělaný pro ten který konkrétní druh auta. Nic v pohodě, nějak už si poradím - díkyAstraMan píše:To najdeš snad v každém kamenném tuning shopu i v tom malinkém někde v vesnicishadow píše:hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?