Pruh na čelním skle
Pruh na čelním skle
Čauky všem - zajímal by mne Váš názor na pruh na čelním skle, který by měl bránit oslnění. Vím že některá okna tento pruh mají, bohužel např. já na svém autě tento pruh nemám. Je samozřejmě několik možností jak pruh mít - 1. vyměnit okno,2. nalepit vnitřní postupně světlejší proužek 3.nalepit vnější pruh v barvě kastle(Pokud je pruh nalepen zvenčí, neloupe se to ?).
Co Vy a Vaše zkušenosti .
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Reklama
nazdar skoro na vše si už odpověděl ale s tou folii lepí se to zevnitř a pruh na čelním skle může být 25 cm nebo si vyměň čelní sklo a dej si tam sklo s tmavým pruhem příplatek je tam asi 300 Kč a podruhé když budeš měnit čelní sklo tak ti ho tam tak už za dara
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Re: Pruh na čelním skle
Hoj... Podle me nejlepsi co muzes udelat je zajit do spolecnosti ktera se zabyva vyrobou reklamy (v ni jsem i delal) a poprosit je o vyrobeni pruhu ze samolepky na predni sklo v barve kasle... Delal jsem to mockrat a kdyz je to udelany poradne tak ti tam vydrzi x let... A je nalepena zvenci...shadow píše:Čauky všem - zajímal by mne Váš názor na pruh na čelním skle, který by měl bránit oslnění. Vím že některá okna tento pruh mají, bohužel např. já na svém autě tento pruh nemám. Je samozřejmě několik možností jak pruh mít - 1. vyměnit okno,2. nalepit vnitřní postupně světlejší proužek 3.nalepit vnější pruh v barvě kastle(Pokud je pruh nalepen zvenčí, neloupe se to ?).
25 cm je fakt moc... Mohli by ho zastavit svestky a dat mu za to pokutu... 15cm je vic nez dost si myslim...Pitman píše:Menit kuli tomu sklo je podel me blbost.
Nejlepsi je vnejsi prouzek. Vypada to pak dobre, ale semozrejme zivotnost je nizsi nez u vnitrniho.
Jinak nevim kolik je povoleny rozmer, ale 25 cm se mi zda moc..
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Ten pruh by měl mít asi 16 cm, na Kadettovi jsem měl take barevně odlišený , ale dával jsem tam potom v Barvě vozu a proto jsem to měřil aby to kopírovalo ten původní a na Astře to bude stejné! Jinak na krajích má těch 16 a uprostřed méně. mě tam vydržel asi 4 roky bez problémů jen občas se malinko udělal nějakej zoubek ve spodní části. ale když máš v barvě vozu tak jsou na to celkem policajti háklivý
...mě se to líbí, ale asi bych šel do průhledného nebude to tolik dráždit.

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
www.autosamolepky.czshadow píše:Dky za odpovědi borci - hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
ale trochu se obrn trpelivosti.....vse jim trva dost dlouho
jinak tady se muzes mrknout na jejich praci

Ještě dotaz - Ty to ale nemáš průhledný nebo jo ? Pokud je to zevnitř, dělaji i výřez kolem zrcátka, nebo to si potom musíš doma vyměřit a dodělat sám ?Pitman píše:www.autosamolepky.czshadow píše:Dky za odpovědi borci - hele nevíte o linku kde dělaj tyhle pruhy na sklo vnitřní, průhledný respektive takový ty co se postupně zesvětlujou ( však víte co myslim, vypadá to jako originál pruh na okně) a pokud možno v různých barvách ?
ale trochu se obrn trpelivosti.....vse jim trva dost dlouho
jinak tady se muzes mrknout na jejich praci
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green