lanovody ke sklápění sedaček (coupé, 3dv)

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Princ William

lanovody ke sklápění sedaček (coupé, 3dv)

Příspěvek od Princ William »

resil jste uz nekdo lanovody ke sklapeni sedacky (pomoci paky) vedou dolu v sedacce dva lanovody ktery odjistujou pojistku na sklapeni.....zrovna vcera mi jeden rupnul (presoupal se) a tedy ted ho jedu koupit (bud do opla nebe na vrakac). Nejde totiz sklopit sedacka.....jde mi take o to jetli se neda nejak rozebrat ten plast okolo sklapeci paky.....ta je jen vysoupnout a kdyz se rozebere sedacka tak zespoda se da vyhaknout plast s tema lanovodama ale jak tak vidim bude asi velkej problem do tam opet namontovat....mate nekdo nejakou rodu nebo tip jak to tam dostat....predevsim ti co to uz delali 8) vsem diky za vyjadreni :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Reklama

Princ William

tak u opla necelejch 400,- 8) :twisted: ale zase to poslape jak ma..... 8) :!: jako vzdy objednavka ale tomu se ani nedivim....preci jen docela ne moc beznej nahradni dil
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

jen lanka, nebo i s radou jak to dát do kupy ?.. nebo i s prací ?... to bych asi za čtyry kila chtěl moc co ? :lol: No, ještě že se mě to u 5ti dvéřka netýká :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Princ William

Frydex píše:jen lanka, nebo i s radou jak to dát do kupy ?.. nebo i s prací ?... to bych asi za čtyry kila chtěl moc co ? :lol: No, ještě že se mě to u 5ti dvéřka netýká :wink:
400 jen za material.....rada bude v pondeli az mi to prijde.....tak rovnou skocim za nekym na dilnu pro radu....samo ze zadaco.....vsehno za 400,- si asi z levnyho kraje ne :?: :twisted:
Princ William

tak uz jsem to vyresil....vymenil jsem to a ted pracuju na navodu jak to vsechno vymenit aby to vsechno fungovalo jak ma. k memu udivu to ted pri sklopeni i popojede dopredu....proste nova vec je nova vec.... jsem proste zase happy a mam hubu od ucha k uchu ze je zase vsechno v cajku 8) 8)
bertonez

Re: lanovody ke sklápění sedaček (coupé, 3dv)

Příspěvek od bertonez »

Ahoj máš ten návod někde? Taky mi křuplo to lanko, spolujezdcovo u dvěří...
Zatím jsem jen na trvalo odjistil tu západku, ale chtěl bych to dát do původního stavu. Ale nevim kde a na co mám zatlačit a jak s tím pohnout, abych to pak vrátil zpátky.

Dikas 8)
palin

Příspěvek od palin »

zde máš dobře popsaný návod i s fotkami 8)
https://www.astra-g.cz/jak-vymenit-lano ... -a-cabrio/
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Slawat77

Příspěvek od Slawat77 »

Hmm taky budu muset u spolujezdce vymenit :roll: jeste ze tu je tan navod 8)
bertonez

Příspěvek od bertonez »

palin píše:zde máš dobře popsaný návod i s fotkami 8)
https://www.astra-g.cz/jak-vymenit-lano ... -a-cabrio/
Děkuji, jen mě zajímala tato pasáž:
Dále budeme muset sundat ten plast co je okolo sklápěcí páky z boku sedačky. Ten je nacvaknutej na 4 místech, vždy ze strany dole a nahoře uvnitř díry kde se hýbe sklápěcí páka. Ten jde rozebrat hodně špatně bez nějakého „udělátka“ a tedy pokud se dá koupit za nějaký slušný peníz u Opela tak bych si ho též koupil.
Jen bez toho kupování toho spešl udělátka :D
tomas3

Příspěvek od tomas3 »

Ahoj, nemohl by mi někdo přesněji poradit jak sundat ten plast okolo té sklápěcí páčky? Díky
Odpovědět