zejtra pisnuM&R píše:No tak ho zjisti a přes motherboard.cz si tu desku najdi. Budeš hned vědět, jakej typ máš USB. Ale jestli to je jak píšeš starej šrot, tak nebude umět 1.1 ale jen 1.0 a to bude velikej problém. Kdyžtak písni SZ, doma se mi válí pár starších desek, tak se nějak domluvíme (rozumně).![]()
tak to se musim kouknout jestli to CD mam. mam takovej pocit ze ho nekde mit budu. tak jeste sehnat ten SP1 ale radeji SP2Mike píše:myslim, ze u tyhle desky je USB 1.1. nicmene, u tohohle chipsetu (VIA KX133) je treba mit nainstalovany drivery VIA 4in1 (pokud tak nebylo ucineno). jsou na CD od zakladni desky. pak tam hod SP1 prip. SP2 a melo by to chodit
podle me to je stejne jako kdyz tam das fotak. take se te zobrazi disk. fotak funguje bez problemu.Podbot píše:Možná je to blbost, ale měl jsem podobný problém, chyba byla v tom že jsem měl připojených několik síťových disků, a písmeno disku, např Z bylo rezervováno v systému pro připojitelné zařízení do USB, flaska jenom pípla, ale nezobrazila se, Stacilo zmenit pismeno, a bylo.
Pravdu máš, foťák taky nemakal.Jarda píše:podle me to je stejne jako kdyz tam das fotak. take se te zobrazi disk. fotak funguje bez problemu.Podbot píše:Možná je to blbost, ale měl jsem podobný problém, chyba byla v tom že jsem měl připojených několik síťových disků, a písmeno disku, např Z bylo rezervováno v systému pro připojitelné zařízení do USB, flaska jenom pípla, ale nezobrazila se, Stacilo zmenit pismeno, a bylo.
mas novou szM&R píše:Tak jsem an to koukal, ta Tvoje deska umí jen USB 1.0![]()
Poslal jsem Ti na mail balíček nových ovladačů na chipset, měl by ho naučit dokonce 2.0, tak to zkus. Jo a mělo by se ti to vejít i na disketu, aby jsi neměl problém s přenosem.
jen tak mimochodem kde se kdyztak povolujou ty dalsi diskyPodbot píše:Možná je to blbost, ale měl jsem podobný problém, chyba byla v tom že jsem měl připojených několik síťových disků, a písmeno disku, např Z bylo rezervováno v systému pro připojitelné zařízení do USB, flaska jenom pípla, ale nezobrazila se, Stacilo zmenit pismeno, a bylo.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |