Tak my to dnes pri rýchlosti do 120km/h volako neregulovaloEddy píše:Zajtra idem do NR/možno ma uvidíš/tak to prvý krát vyskúšamlangdon2 píše:A neviete pri akych rychlostiach sa to potom stupnuje to pridavanie hlasitosti?

Tak my to dnes pri rýchlosti do 120km/h volako neregulovaloEddy píše:Zajtra idem do NR/možno ma uvidíš/tak to prvý krát vyskúšamlangdon2 píše:A neviete pri akych rychlostiach sa to potom stupnuje to pridavanie hlasitosti?
V predchádzajúcich príspevkoch sa o tom píšeMike.S píše:a na jakém principu to funguje?
Díky, za detailné vysvetlenie: že by my to dnes fungovalo/VOL+3/akurát som trochu nahluchlý!?!?!?Trdlo píše:Miku, zesiluje to díky tomu, že to má přivedenej signál z tacha, čím více impulzů přijde tím rádio ví že jsi přidal a podle předem přednastavených křivek (origo jsou myslím 3, já mám na vdo dayton 7) se pak samo zesiluje. Není to nijak markantní zesílení, prostě je nastavena nějaká křivka a podle té se hlasitost zvýší. (to síla zesílení se rovná cca 3-4 cvakům na + na volantu)
Eddy netuším, s cdr 500 nemám žádnou zkušenost.Eddy píše:Trdlo, mám jednu podotázočku. Už som sa tu na to pýtal ,ale žiadna odpoveď. Pri klasickom pridávaní/uberaní hlasitosti CDR500 neukazuje intenzitu zvuku na TID-e. Dá sa s tým niečo robiť, alebo smola?
Na TIDu se hlasitost neukazuje a nedá se ani nastavit. Je tam proto funkce automatické zeslabení na nějakou hodnotu při vypnutí a zase zapnutí rádia,(když jedeš a máš hlasitost třeba na pořádné pecky a vypneš rádio a potom zase zapneš rádio tak se automaticky nastaví na nějakou hodnotu určenou výrobcem abys nedostal šok). Ještě že ta funkce tam jeEddy píše:Trdlo, mám jednu podotázočku. Už som sa tu na to pýtal ,ale žiadna odpoveď. Pri klasickom pridávaní/uberaní hlasitosti CDR500 neukazuje intenzitu zvuku na TID-e. Dá sa s tým niečo robiť, alebo smola?
Mé tichoučké sériové astrulce stačí SD-VOL2Trdlo píše:Apiku, ono se sportovním výfukem potřebuješ o trochu jinak zesilovat.A jak moc si to kdo musí nastavit záleží i na jeho uších.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |