Nesvítí podsvětlení multi.volantu
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou tam žárovky. Jsou tam diody. SMD diody....
tím to nebude.. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo je tam žárovka, která se rosvítí při rožnutí světel a je tam taky žlutá diodka obyč, která svítí po otočení klíčku. (poziční aby jste ho po tmě našli). Žárovka je na prosvětlovací plast, to svítí celé, didodka osvětluje jen jednu horní ikonu....
Všude mám diody. Nacpal jsem jich do toho přepínače 5

Moje Astrina 1,7DTi

chcu tes....Frydex píše:Jo je tam žárovka, která se rosvítí při rožnutí světel a je tam taky žlutá diodka obyč, která svítí po otočení klíčku. (poziční aby jste ho po tmě našli). Žárovka je na prosvětlovací plast, to svítí celé, didodka osvětluje jen jednu horní ikonu....![]()

Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli myslíš 4 blinkry tak do těch jsem nešahal a ani to dělat nebudu. Svítí mi modře jen věci co by nijak nezměnily svou barvou svoji funkci. Takže jakákoliv kontrolka co má svítit červeně (olej, brzda, varovné) nebo třeba zeleně (blinkry) je nedotknutá a neměla by se měnit.... to je můj názor. 

Moje Astrina 1,7DTi

Kdo říká, že chci měnit podsvětlení?
Mě to prostě nesvítí vůbec. Je tam žárovka a pokud praskne, tak Opel asi počítá s výměnou celého přepínače, protože její výměna spočívá v rozdělání přepínače do poslední součástky, odpájení jedné nožičky kontaktu a odlisování druhé nožičky z druhého kontaktu. No nic - poradím si s tím
. Udělám fotky, založím nové vlákno, kdyby to někdo dělal taky, aby to měl jednodušší
.
Žárovka tam je zapojená po otočení klíčku přes odpor 100 ohm (slabé podsvícení přepínače) a bez odporu v rytmu taktu blikačů při zapnutí (silné blikání). Vývojář u Adama nad tím musel strávit snad tejden
.
EDIT: Tak už je spraveno, ani to nebolelo
).
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10194

Žárovka tam je zapojená po otočení klíčku přes odpor 100 ohm (slabé podsvícení přepínače) a bez odporu v rytmu taktu blikačů při zapnutí (silné blikání). Vývojář u Adama nad tím musel strávit snad tejden

EDIT: Tak už je spraveno, ani to nebolelo

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10194
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka