prosím kde to tam přesně je potřebuji středovej a koncovej díl výfuku na astru g 16.8v 55kw rok 1998 a jeto benzínDefender píše:Nevím co máš jestli ropáka nebo naturální auto, ale mne v Gliwicích stáli oba díly ( a to jsou díly co se dávají do klasiku) 2000 korun a placeno v českejch![]()
.
dík za vysvětlení já měl v autě rok a pul novej výfuk značky GM a je hynDefender píše:U jedný ze dvou hlavních vstupních na burzu, bran hned vedle parkoviště, prodávají to z takovýho skříňovýho náklaďáku a najdou ti to podle katalogu tvý kubatůry. Sice to není kamenej obchod, ale to na tý burze není nikde, takže bych se neobával. Ten co mám je od firmy Fedex a na čárovym kódu na vejfuku bylo uvedený Opel Astra II G 1,6 16V - 1,8 16V. Líp ti to popsat ani nedokážu, sorry
![]()
.
no ale hlavně ať to pasuje ať nakonec něco neohýbám na výfuku třeba uchyceníGallo píše:Je to jak píše Defender v Gliwicích. Je to velká burza, byl jsem tam jednou, najít to je docela stres. Motáš se tam po městě, aspoň já si to tak pamatuju. Tenkrát jsem neřídil. Ale je fakt, že při troše zručnosti tam postavíš auto![]()
Hele, ale když to našel Luboš, najdeš to taky, nebo se domluv s někým, kdo tam jezdí, ať Ti to doveze.
Gallo píše:Tak to jsme na tom stejně. Já tam vyjet sám, tak mě můžou jet zrovna hledat;))))
Mělo by to pasovat, většinou je to přímo z Opla...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |