Kto mi poradí kde seženu výfuk

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
vavatko

Kto mi poradí kde seženu výfuk

Příspěvek od vavatko »

Kto mi poradí kde seženu výfuk na karavan G za normálni cenu na ostravsku nebo v Polsku Díki :cry: :cry: :cry: [/b]
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Nevím co máš jestli ropáka nebo naturální auto, ale mne v Gliwicích stáli oba díly ( a to jsou díly co se dávají do klasiku) 2000 korun a placeno v českejch :lol: :lol: .
Mobil : 602318645
vavatko

Příspěvek od vavatko »

Defender píše:Nevím co máš jestli ropáka nebo naturální auto, ale mne v Gliwicích stáli oba díly ( a to jsou díly co se dávají do klasiku) 2000 korun a placeno v českejch :lol: :lol: .
prosím kde to tam přesně je potřebuji středovej a koncovej díl výfuku na astru g 16.8v 55kw rok 1998 a jeto benzín
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

U jedný ze dvou hlavních vstupních na burzu, bran hned vedle parkoviště, prodávají to z takovýho skříňovýho náklaďáku a najdou ti to podle katalogu tvý kubatůry. Sice to není kamenej obchod, ale to na tý burze není nikde, takže bych se neobával. Ten co mám je od firmy Fedex a na čárovym kódu na vejfuku bylo uvedený Opel Astra II G 1,6 16V - 1,8 16V :lol: . Líp ti to popsat ani nedokážu, sorry :lol: :lol: .
Mobil : 602318645
vavatko

Příspěvek od vavatko »

Defender píše:U jedný ze dvou hlavních vstupních na burzu, bran hned vedle parkoviště, prodávají to z takovýho skříňovýho náklaďáku a najdou ti to podle katalogu tvý kubatůry. Sice to není kamenej obchod, ale to na tý burze není nikde, takže bych se neobával. Ten co mám je od firmy Fedex a na čárovym kódu na vejfuku bylo uvedený Opel Astra II G 1,6 16V - 1,8 16V :lol: . Líp ti to popsat ani nedokážu, sorry :lol: :lol: .
dík za vysvětlení já měl v autě rok a pul novej výfuk značky GM a je hyn :wink: :wink:
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Je to jak píše Defender v Gliwicích. Je to velká burza, byl jsem tam jednou, najít to je docela stres. Motáš se tam po městě, aspoň já si to tak pamatuju. Tenkrát jsem neřídil. Ale je fakt, že při troše zručnosti tam postavíš auto :lol:
Hele, ale když to našel Luboš, najdeš to taky, nebo se domluv s někým, kdo tam jezdí, ať Ti to doveze.
vavatko

Příspěvek od vavatko »

Gallo píše:Je to jak píše Defender v Gliwicích. Je to velká burza, byl jsem tam jednou, najít to je docela stres. Motáš se tam po městě, aspoň já si to tak pamatuju. Tenkrát jsem neřídil. Ale je fakt, že při troše zručnosti tam postavíš auto :lol:
Hele, ale když to našel Luboš, najdeš to taky, nebo se domluv s někým, kdo tam jezdí, ať Ti to doveze.
no ale hlavně ať to pasuje ať nakonec něco neohýbám na výfuku třeba uchycení :lol: :lol:
vavatko

Příspěvek od vavatko »

no tak při mé orientací to určitě nenajdu :lol: :lol: :lol: :lol:
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Tak to jsme na tom stejně. Já tam vyjet sám, tak mě můžou jet zrovna hledat;))))
Mělo by to pasovat, většinou je to přímo z Opla...
vavatko

Příspěvek od vavatko »

Gallo píše:Tak to jsme na tom stejně. Já tam vyjet sám, tak mě můžou jet zrovna hledat;))))
Mělo by to pasovat, většinou je to přímo z Opla...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak jo zkusím ještě někoho sehnat jestli by nejel nebo nemá cestu :wink: :wink:
Odpovědět