tak by me zajimalo co si o nem myslite, popripade doporucte neco jineho.
(jooo na auto chci narvat 17 kola, tak at se mi tam vlezou)
díky

Dovolim si nesouhlasit ... sportovni pruziny bez upravenych tlumicu je vyhazovani penez oknem, jedine co tim docilis je "relativni" zvyseni tuhosti proti naklonu, ale tlumici vlastnosti tlumicu a tvrdych pruzin = to proste nejde k sobe, posunes oblast tlumeni do uplne jine polohy tlumice na co ten tlumic neni staveny! Suma sumarum, kdyz sportovni podvozek, tak jedine komplet... muzete me kamenovat, ale fyzikalni zakonitosti tlumeni a problematika ohledne tlumicu jsou jednou dane a nejak sladene a pokud jednu cast vymenite, jste uplne negde jinde..Princ William píše:pokud chces jen takoveto snizeni trk si kup jenom pruziny. mam je tam taky a jeste usetris nakou tu korunu. elekt asi stejenej. ja jsem se sveme H&R spokojenejtvrdy to sice je ale ty zatacky to je proste parada
ja to beru ale musim zase na druhou stranu oponovat v tom ze lepsi mit origo tlumice nez naky shity a jeste k tomu na uplne jinou vahu auta na naprave. sice mozna tlumej jinak nez by mely bejt idealni nastavena hodnota neboli nastavena idealni poloha tlumeni z fabriky ale kdyz si vezmes jine znacky nejenom opel se "sportovni verzi" tak dospejes zase jen k tomu ze tlumice jsou stejne a pruziny jine s vetsi tuhosti a s nizsi vejsou a mas hned sportovni verziBobik píše:Dovolim si nesouhlasit ... sportovni pruziny bez upravenych tlumicu je vyhazovani penez oknem, jedine co tim docilis je "relativni" zvyseni tuhosti proti naklonu, ale tlumici vlastnosti tlumicu a tvrdych pruzin = to proste nejde k sobe, posunes oblast tlumeni do uplne jine polohy tlumice na co ten tlumic neni staveny! Suma sumarum, kdyz sportovni podvozek, tak jedine komplet... muzete me kamenovat, ale fyzikalni zakonitosti tlumeni a problematika ohledne tlumicu jsou jednou dane a nejak sladene a pokud jednu cast vymenite, jste uplne negde jinde..
ne na ukazovani auto nemam, ale jen si ho delam ke svemu obrazu a jezdim kam potrebuju. jsem student tak neni potreba jezdit nekam do horoucich pekel a taky ten provoz neco stoji a bez trvaleho prijmu to jse celkem dost tezko. v kazdem pripade jsem se svym autem max spokojenej ale uz mi zacina bejt male takze po prazdninach caravan.Bobik píše:Pokud je tomu tak ze mas auto na lesteni na tuzing party tak je to jinaAle z hlediska funkcnosti celku je to samozrejme spatne...
![]()
Kdyz sem byl mladsi taky sem to tak delal a pak sem s tim autem jezdil v beznem provozu a to byl narez .. vyklepanej, rozhrkanej atd...![]()
![]()
zlate studentske casy..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |