subwoofer

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
stana82

subwoofer

Příspěvek od stana82 »

zdravim vsechny,chtel bych radu jaky bych mel koupit basak do kufru ,jestli tubu nebo ten basovy box jestli aktivni basak nebo pasivni atd.
a at to taky neni moc drahe nejaky stred,diky za rady
Reklama

PIKI
Kontaktovat uživatele:

Re: subwoofer

Příspěvek od PIKI »

dnes som si namontoval PIONEER TS-WX105A a hraje to v celku good. Je to take doplnenie basu,ale diskoteku s tym asi nespravis,zalezi na tebe co od toho ocakavas!
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Podle mě je vhodný uzavřený box. Měl jsem v autě bandpass, otevřenej a skončil jsem u uzavřeného. Podle mě hraje vytlumená uzavřená bedna "hutněji". Rozhodně nebrat obyč. tubu. Na to, že tam mam celkem levnej repro Ultimate T2 (200/600W) a celkem levnej zesik blaupunkt (200/600W), tak to hraje dobře. Silnější hudbu bych už ani nepotřboval. Navíc mě to celé stálo cca 6000,- a podle mě je to hodně muziky za málo peněz.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: no nevim ani tuba když máš dobrou ti nezahraje spatně samo že box je lepší zase tubu vyndáš trošku líp hlavně mín váží já mám tubu už asi 3 roky a nestěžuju si každopádně aktivní sub bych nekupoval :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

"no nevim ani tuba když máš dobrou".........no právě, když máš dobrou ! Když máš obyč, tak to stojí za nic a jsou to vyhozený prachy.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
pavlikjaa

Re: subwoofer

Příspěvek od pavlikjaa »

stana82 píše:zdravim vsechny,chtel bych radu jaky bych mel koupit basak do kufru ,jestli tubu nebo ten basovy box jestli aktivni basak nebo pasivni atd.
a at to taky neni moc drahe nejaky stred,diky za rady
ja jsem sito uz zaridil ani to moc nestalo a hrajeto ze stim muzu delat mensi diskoparty Obrázek
spermin

Příspěvek od spermin »

Chlopi, vy jste šálenci, a slyšíte vůbec?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

spermin píše:Chlopi, vy jste šálenci, a slyšíte vůbec?

dalsi takovej co tomu asi moc nerozumi si myslis ze ti mame pusteny pri jizde porad nahlas, obcas jo ale koho bavi tuning a vse kolem nej tak to chape :roll:
spermin

Příspěvek od spermin »

pavlikjaa píše:
spermin píše:Chlopi, vy jste šálenci, a slyšíte vůbec?

dalsi takovej co tomu asi moc nerozumi si myslis ze ti mame pusteny pri jizde porad nahlas, obcas jo ale koho bavi tuning a vse kolem nej tak to chape :roll:
Však ja taky chápu, že čím více W, tím kvalitnější. Ale přece jenom mám větší zkušenosti s pojízdnou diskotékou,
takže pouhá technická připomínka.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
PIKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PIKI »

Vymenil som subwooferTS-WX10LPA za TS-WX20LPA PIONEER !
200W 20cm,106dB,PUMP system. Som velmi spokojny je to mohutny bas a akusticky tlak je slusny. Vrelo odporucam!
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
Tiger5

Příspěvek od Tiger5 »

Ak subwoofer tak si myslim ze tento je vynikajuci vid foto a zosilnovac MAC audio Z 4200 . Je to jedno z najlepsich rieseni pre vysoky vykon a kvalitny zvuk za rozumnu cenu ! este do dvery namontovat Sinus Live SL 160 A mas za 13 000sk velmy ale velmy kvalitnu muzicku :D Viem o com hovorym s kamaratom som robil jednu octaviu. Este by som dodal ze je potreba aj nejake kvalitnejsie autoradio napr. Alpine :D Obrázek Obrázek
astra g 1.4 16v
Odpovědět