zdravim vsechny,chtel bych radu jaky bych mel koupit basak do kufru ,jestli tubu nebo ten basovy box jestli aktivni basak nebo pasivni atd.
a at to taky neni moc drahe nejaky stred,diky za rady
dnes som si namontoval PIONEER TS-WX105A a hraje to v celku good. Je to take doplnenie basu,ale diskoteku s tym asi nespravis,zalezi na tebe co od toho ocakavas!
Podle mě je vhodný uzavřený box. Měl jsem v autě bandpass, otevřenej a skončil jsem u uzavřeného. Podle mě hraje vytlumená uzavřená bedna "hutněji". Rozhodně nebrat obyč. tubu. Na to, že tam mam celkem levnej repro Ultimate T2 (200/600W) a celkem levnej zesik blaupunkt (200/600W), tak to hraje dobře. Silnější hudbu bych už ani nepotřboval. Navíc mě to celé stálo cca 6000,- a podle mě je to hodně muziky za málo peněz.
no nevim ani tuba když máš dobrou ti nezahraje spatně samo že box je lepší zase tubu vyndáš trošku líp hlavně mín váží já mám tubu už asi 3 roky a nestěžuju si každopádně aktivní sub bych nekupoval
stana82 píše:zdravim vsechny,chtel bych radu jaky bych mel koupit basak do kufru ,jestli tubu nebo ten basovy box jestli aktivni basak nebo pasivni atd.
a at to taky neni moc drahe nejaky stred,diky za rady
ja jsem sito uz zaridil ani to moc nestalo a hrajeto ze stim muzu delat mensi diskoparty
Vymenil som subwooferTS-WX10LPA za TS-WX20LPA PIONEER !
200W 20cm,106dB,PUMP system. Som velmi spokojny je to mohutny bas a akusticky tlak je slusny. Vrelo odporucam!
Ak subwoofer tak si myslim ze tento je vynikajuci vid foto a zosilnovac MAC audio Z 4200 . Je to jedno z najlepsich rieseni pre vysoky vykon a kvalitny zvuk za rozumnu cenu ! este do dvery namontovat Sinus Live SL 160 A mas za 13 000sk velmy ale velmy kvalitnu muzicku Viem o com hovorym s kamaratom som robil jednu octaviu. Este by som dodal ze je potreba aj nejake kvalitnejsie autoradio napr. Alpine