Vychytavky do astry

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Něco málo z mých doplňků:

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

..... přenosná svítilna do auta, držák na brýle, držák na deštníky, vana do kufru, síť do kufru a zimní výbava. :D
Reklama

gErda

Příspěvek od gErda »

njn opel lampa :) chtel sem se te zeptat, uz si zkousel ty retezy? koupil sem si tenhle rok ty sami, zatim sem byl na horach jednou na novej rok a snehu bylo tak malo ze sem ani nepouzil, pochybuju ze tenhle rok vubec nekde ty retezy pouziju :) jen by me zajimalo kolik vydrzej jestli uz si s nima jel
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Zdeněk Lbc

Ne, ne, nebyla příležitost. Ale to neva! Když je vyndám, tak určitě napadne spousta sněhu, tak je radši vozím. :D
gErda

Příspěvek od gErda »

to je jasny ;) ja je vyndal jak sem prijel, v praze nebude potreba :) ale na hory kazdopadne do kufru ;)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
KLF

Příspěvek od KLF »

milosh píše:
Hell píše:Díky za tip na to Aukro. Už jsem to delší dobu hledal,ale ty ceny mě odrazovaly.
? to je reakce na co? uniklo mi neco?

Me napada jeste k tematu parkovaci asistent, coz je podle me super vychytavka hlavne pro majitele kombiku, no stale vybiram spravnou znacku...

Ale, ale pane Miloshi :lol:
Správný řidič takové věci nepotřebuje. To je tak pro ženský nebo na autobus. Mám též Caravan a parkuju skoro poslepu. Bez ťukání a i do super malých prostorů. :wink:
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Je fakt ze s kombajnem je to uplna pohoda. Rekl bych ze sedan je horsi ... tam clovek narozdil od kombika nevidi kde mu konci auto.
A kdyz se jede necim, kde fakt neni poznat kolik je vzadu mista, tak si to dle rady instruktora z autoskoly odkrokuju, pak si stejny pocet kroku udelam od dveri kabiny a na patricnem miste flusnu na zem, ne? :D
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

pane klf, ty jsi asi jeste auto zensky nepujcoval vid? Moje zena jezdi autem fakt malo takze nema moc odhad a tak ten asistent bude k dobru :o)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Jojo, bude nejiste couvat, asistent zacne tutat, tak se lekne a splete brzdu s plynem .... a je vymalovano ...
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Tohle jsem už někde slyšel... Nebo i viděl? :lol:

Já jsem byl postaven před hotovou věc, než jsem šel před pár lety do autoškoly... Bylo mě řečeno buď to zvládneš zaparkovat mezi nás, nebo mě a strýcovi nabouráš auto :wink: . No sice to mé první parkování bylo snad nekonečné, ale pak další a další ( couvání ) parkování bylo čím dál snažší :idea:
Pak si akorát ještě pamatuji, jak se v autoškole při první lekci couvání v praxi učitel divil, že to docela umím, na to jsem byl hrdej 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

no když tu mluvíte o parkování a ženách....dnes jsem jednu ženu (nebo spíše slečnu viděl) a nestačil jsem se divít....nakonec jsem ji musel z řady aut vyjet...no holt bylo ji mi líto.... :wink:
PS: ale tukla to pěkně..... :D a aspon jsem si připsal dobrý skutek...
KLF

Příspěvek od KLF »

milosh píše:pane klf, ty jsi asi jeste auto zensky nepujcoval vid? Moje zena jezdi autem fakt malo takze nema moc odhad a tak ten asistent bude k dobru :o)
Ta moje s tím tedy už párkrát jela, ale fakt je, že parkování do řady raději nechává na mě. :lol:
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

klf píše:
milosh píše:pane klf, ty jsi asi jeste auto zensky nepujcoval vid? Moje zena jezdi autem fakt malo takze nema moc odhad a tak ten asistent bude k dobru :o)
Ta moje s tím tedy už párkrát jela, ale fakt je, že parkování do řady raději nechává na mě. :lol:
no vidis, k necemu ty vychytavky dodatecny budou, loketku prej taky nepotrebovala a kdyz ted jedem vedle sebe tak mi ji bere loktem :lol: 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Stand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stand »

AstraMan píše:Tohle jsem už někde slyšel... Nebo i viděl? :lol:

Já jsem byl postaven před hotovou věc, než jsem šel před pár lety do autoškoly... Bylo mě řečeno buď to zvládneš zaparkovat mezi nás, nebo mě a strýcovi nabouráš auto :wink: . No sice to mé první parkování bylo snad nekonečné, ale pak další a další ( couvání ) parkování bylo čím dál snažší :idea:
Pak si akorát ještě pamatuji, jak se v autoškole při první lekci couvání v praxi učitel divil, že to docela umím, na to jsem byl hrdej 8)
To u mne se kdysi autoškolák divil když sem hned na první hodinu přijel autem.. :lol:
Ono se to na těch vsích moc tenkrát neřešilo.. a s traktorem v JZD jezdil každej kdo došahl na pedály a ušlapl je..
Již bývalá Astřila....
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Mno a mě v autoškole při první jízdě posadil do auta a řekl, ty už to stejnak umíš, tak co by jsme blbnuli někde na litišti, JEĎ! a bylo hotovo.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Zdeněk Lbc

Sice jsem dával na ASTRU park pilota pro svoji ženušku, která stejně couvat moc nechce, ale zvykl jsem si na něj taky a pohoda, někdy ani moc nemusím koukat dozadu a spoléhám na PP. :D Jsou v autech věci, který tam být nemusí, ale je super, když tam jsou a nám život v autě zpříjemňujou! :lol: :lol: :lol:
Odpovědět