..... přenosná svítilna do auta, držák na brýle, držák na deštníky, vana do kufru, síť do kufru a zimní výbava.

milosh píše:? to je reakce na co? uniklo mi neco?Hell píše:Díky za tip na to Aukro. Už jsem to delší dobu hledal,ale ty ceny mě odrazovaly.
Me napada jeste k tematu parkovaci asistent, coz je podle me super vychytavka hlavne pro majitele kombiku, no stale vybiram spravnou znacku...
no vidis, k necemu ty vychytavky dodatecny budou, loketku prej taky nepotrebovala a kdyz ted jedem vedle sebe tak mi ji bere loktemklf píše:Ta moje s tím tedy už párkrát jela, ale fakt je, že parkování do řady raději nechává na mě.milosh píše:pane klf, ty jsi asi jeste auto zensky nepujcoval vid? Moje zena jezdi autem fakt malo takze nema moc odhad a tak ten asistent bude k dobru)
To u mne se kdysi autoškolák divil když sem hned na první hodinu přijel autem..AstraMan píše:Tohle jsem už někde slyšel... Nebo i viděl?![]()
Já jsem byl postaven před hotovou věc, než jsem šel před pár lety do autoškoly... Bylo mě řečeno buď to zvládneš zaparkovat mezi nás, nebo mě a strýcovi nabouráš auto. No sice to mé první parkování bylo snad nekonečné, ale pak další a další ( couvání ) parkování bylo čím dál snažší
![]()
Pak si akorát ještě pamatuji, jak se v autoškole při první lekci couvání v praxi učitel divil, že to docela umím, na to jsem byl hrdej
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |