Vychytavky do astry

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Vychytavky do astry

Příspěvek od milosh »

Zajimalo by me jaky mate ve svych astrach jeste naky doplnky ktery by staly za to uverejnit.

Urcite par z nas uz ma v aute treba loketni operku, ale co nejake dalsi doplnky do interieru. Napada me treba ten drzak na bryle, to nevypada spatne, ale co dalsiho? :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Já mám pod palubkou montnutý modrý LED neonky (aukro 50kč/ks) pěkně to osvětluje podlahu a pedály pak sem je šupl i do kufru na každou stranu a svítí to super 8)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Marky

Příspěvek od Marky »

Krome loketni operky, drzaku na bryle jsem si ted poridil od Cobeina delici sitku mezi kabinou a kufrem a chystam se casem nekam pridelat hasicak.
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Pod palubkou sem to přichytil stahovacíma el. páskama vedle výdechů topení na nohy Obrázek Obrázek a v kufru zatím nevymyšleno jenom přes hranu tapecu Obrázek Obrázek Obrázek
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Hell

Příspěvek od Hell »

Díky za tip na to Aukro. Už jsem to delší dobu hledal,ale ty ceny mě odrazovaly.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Hell píše:Díky za tip na to Aukro. Už jsem to delší dobu hledal,ale ty ceny mě odrazovaly.
? to je reakce na co? uniklo mi neco?

Me napada jeste k tematu parkovaci asistent, coz je podle me super vychytavka hlavne pro majitele kombiku, no stale vybiram spravnou znacku...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

milosh píše:
Hell píše:Díky za tip na to Aukro. Už jsem to delší dobu hledal,ale ty ceny mě odrazovaly.
? to je reakce na co? uniklo mi neco?

Me napada jeste k tematu parkovaci asistent, coz je podle me super vychytavka hlavne pro majitele kombiku, no stale vybiram spravnou znacku...
Uniklo ... :lol: Nahoře píše , že koupil ty neony na Aukru ...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Jo aha, tak nic i admin se nekdy sekne no :D
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Od předu: lišta na masce, černý polepy sloupků "B", deflektory na oknech, zadní spojler na víku kufru, dvojitá koncovka výfuku, park pilot vzadu (i na sedan se hodí, miloshi :D ), kočárová linka po obvodu celého auta, 2 sady hliníkových kol, 2 sady pneu, fólie na oknech, dřevěný dekor středového panelu, zámek zpátečky, pískování skel, držák na brýle, auto svítilna zn.OPEL se stálým dobíjením, loketní opěrka, autopotahy, gumové koberce, textilní koberce, potah zadního sedadla pro psa (bohužel již nám zemřel), držák na telefon, hasící přístroj, sněhové řetězy, vana do kufru, síť do kufru proti pohybu zavazadel, tažné zařízení, 2 střešní nosiče, modrý třmeny a zadní brzdové bubny, automatické zavírání předních oken na centrál, denní svícení, sundání nápisů OPEL ASTRA 1,6i 16V, 2 nápisy PIRELLI performace a při výměně rozbitýho předního skla jsem dal antireflexní se zeleným pruhem. Snad jsem na nic nezapoměl. :D Je to ale blbostí, co? :lol: :lol: :lol:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Zdenku jeden by rekl ze snad delas u opla :lol:
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mobil : 602318645
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

:D Jak jsi na toto přišel? :D
Přeci jsem na něco ještě zapoměl, sportovní vzduchový filtr, kryt motoru nalakovaný v barvě auta.
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

4 genius0011: Přesně tyto neony jsem si u něj také zakoupil, ale vyčkávám na jaro. Tak snad mě nezklamou v svítivosti :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

No tak já mám namontovaný pouzdro na brýle (dneska jsem ho konečně nandal, brýle se tam perfektně vejdou), pak rádio s DVD a 3,5" displejem, jinak nic extra, krom snížených pružin 55/40 a laďáku.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Tohle je vychytávka, jen doufám, že ten hasičák nebudu nikdy potřebovat, ať už pro sebe nabo někoho jinýho.
Hořící auto se s tím uhasit nedá, to je jasný, ale malý plamínek určitě jo. :wink:

Obrázek
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
Odpovědět