Hany píše:Pepco, ještě jak píše Vojta, mrkni na tu přístrojovku na ten konektor, jestli náhodou tam nejsou ty vývody nějaké ohnuté, může být jeden nějaký nakur.... a už to zkratuje. Já mám opravdu zato, že to bude jenom nějaká pi......

zdary,tak jsem již zcela v koncích,dneska jsem to opět rozebíral,ještě se zadařilo to,že co jsou ty horní šrouby v těch plastových sponkách,tak ta jedna se celá protočila,tu díru v té lisované hmotě to rozervalo,tudíž tam již šroub nedám,jinak všechny plíšky v zásuvce i zástrče jsou v pohodě,baterku jsem odpojil,nechal to odpojený,po zapojení ručička opět leze dozadu,korunu všemu jsem dal když jsem odjištoval tu zásuvku,praskl i ten držák ve kterém je protikus který se spojí s přístrojovkou,není zlomený jen prasklý,jinak jsem to co dělá ta ručička natočil na digi foták,no vše jsem poskládal zpět,dal i to plexi,holt nejezdím,chtěl jsem tu ručičku tedy sundat,přesadit,nikdo ale neřekl zda se nechá ručička sundat,nebo né,no a jelikož se vážně daří,tak jsem jí nechal být,ještě bych jí asi vyrval ven,holt když se daří