Hany píše:Pepco, byt jsem taky rozebíral palubovku, byt jsem taky sem dal návod na demontáž, tak toto se mi nestalo a to jsem tu přístrojovku měl venku tak 3krát. Je pravda, že ručičky se pohly do mínusu, ať otáčkoměr, tak rychlost, ale jak jsem to zapojil, zapnul klíček, tak se to srovnalo na nulu a jo to tak pořád. Nevšiml jsem si, že by při demontáži se rosvítili km.
Že by šlo opravdu o zkrat???![]()
Přístrojová deska-problém
-
pepca
- Reklama
-
pepca
Hany píše:Pepco, byt jsem taky rozebíral palubovku, byt jsem taky sem dal návod na demontáž, tak toto se mi nestalo a to jsem tu přístrojovku měl venku tak 3krát. Je pravda, že ručičky se pohly do mínusu, ať otáčkoměr, tak rychlost, ale jak jsem to zapojil, zapnul klíček, tak se to srovnalo na nulu a jo to tak pořád. Nevšiml jsem si, že by při demontáži se rosvítili km.
A to jsem při demontáži neodpojoval baterku. Toto mě na odejítí přístrojovky nepřipadá, tak bych po PC slangu řekl, chtělo by to resetnout, ale jak? Nechat přístrojovku zapojenou, odpojit baterku??? Nevím , mě to připadne, že by to chtělo znovu ,,nastartovat,,![]()
-
Lysek Vladimír
- Kontaktovat uživatele:
tachoměr
Anemáš náhodou vadné čidlo rychloměru? Já měl palubku několikrát venku a v poho. Jinak kde jsi sehnal ty rámečky a za kolik? Dík. Laďa
-
pepca
Re: tachoměr
Lysek Vladimír píše:Anemáš náhodou vadné čidlo rychloměru? Já měl palubku několikrát venku a v poho. Jinak kde jsi sehnal ty rámečky a za kolik? Dík. Laďa
-
Lysek Vladimír
- Kontaktovat uživatele:
alurámečky
Pepčo tak jsem se díval na ty rámečky a chtějí za ně 690,-+doprava. Kdy jsi je kupoval za těch 550,-? Dík Laďa
-
pepca
Re: alurámečky
jukni se sem,mám pocit poslední stránka,tam jsem kopíroval email objednávky,je možný,že ta sleva byla časově omezená,Lysek Vladimír píše:Pepčo tak jsem se díval na ty rámečky a chtějí za ně 690,-+doprava. Kdy jsi je kupoval za těch 550,-? Dík Laďa
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni sem, probíralo se to tu a je tu fotka, jak to vypadá.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ght=#21062
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ght=#21062
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
-
pepca
Hany píše:Pepco, ještě jak píše Vojta, mrkni na tu přístrojovku na ten konektor, jestli náhodou tam nejsou ty vývody nějaké ohnuté, může být jeden nějaký nakur.... a už to zkratuje. Já mám opravdu zato, že to bude jenom nějaká pi......
-
pepca
Hany píše:To nasere, omlouvám se za ten výraz, ale je na místě při takové patálii.
Já zkusím ještě zítra brnknout servisákovi, kam jezdím, jestli by mi neporadil a uvidíme.
videa http://www.edisk.cz/stahni/eff717ee4bd7 ... b858cd6baa snad se to povedlo... 
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Takže Pepčo, teď jsem se bavil s tím servisákem a říkal mě, že je to podle všeho někde zrada v kontaktech. Buď ještě jednou projít ty vývody v konektoru, jak na přístrojovce, tak ten protikus, a nebo, že je ještě jedna možnost že jak ,,zamykáš,, tu přístrojovku tou plast. páčkou, tak že je potřeba trošičku tu páčku přetáhnout až ,,za,, jak mě řekl, aby to jakoby luplo, nebo cvaklo, že je možné že to není úplně dotažené a proto to dělá bordel.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR