Detaily z fotky interieru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

- toto je "navigace" pouze s ukazatelem příštího manévru, nikoliv grafická - takže v době kdy gps pro civilní sektor byla novinkou to bylo super, ale dnes už je to poněkud nedostačující (nevidíš to graficky, nemůžeš rychle zadat objížďku, ...) - mimo to díky stáří se do toho budou imho špatně shánět mapová cd

- co je to za rádio netuším, u nás se do aster dávaly Blankputy (vypadají podobně, nicméně jsou trochu jíné) - kat č. 67 80 045

- levý přední reproduktor tam opravu není - chybí mřížka a je vidět vnitřek dveří

- mechanický tempomat se do X18XE1 opravdu montoval - moje auto je toho svědkem :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

sovicka píše:mechanický tempomat se do X18XE1 opravdu montoval - moje auto je toho svědkem :)
tak toho jsem si nevsimnul a jak to slape :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

parádně - funguje naprosto stejně jako čistě elektronický, jen když se podíváš na pedál, tak se skutečně pohybuje tak jak tempomat zavelí :D
(právě díky tomu lanku které tu zmiňoval Vojta)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Tak už je doma. Je tam motor X18XE1. Reproduktor ve dveřích je. Tempomat to má. ESP ne, jenom TC. I když prodejce po telefonu tvrdil ,že to má ESP, blboun. Takže co nevidět hodim do "Vaše auta - Club cars". :)
Odpovědět