Detaily z fotky interieru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
hrubost

Detaily z fotky interieru

Příspěvek od hrubost »

V bazaru sem snašel jednu astru

rok výroby: 09/1998
motor: 1.8 16V 85 kW / 116 PS

má to mít ESP, Tempomat (montoval se v tom roce?), TC a navigaci (to jako v autoradiu?).

Obrázek

Jsou to originální sedačky,autoradio - nevíte ?
Nevím jak v astře vypadá reproduktorve dveřích, zdá se mi tam díra.
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu :arrow: radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok :!: ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Princ William píše:no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu :arrow: radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok :!: ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe :!:
Je to model z Německa, ani tam se to nemontovalo ?
Princ William

hrubost píše:Je to model z Německa, ani tam se to nemontovalo ?
ne vo tom vim sve. mam to taky z D a stejnej motor tak to mam nastudovane 8) :!: doufam ze jsem te celkem poradil :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Princ William píše:ne vo tom vim sve. mam to taky z D a stejnej motor tak to mam nastudovane 8) :!: doufam ze jsem te celkem poradil :!: 8)
Diky, tak pak je to nějaké švindl, nebo nevim. To bude asi lepsi nekupovat
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Princ William píše:no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu :arrow: radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok :!: ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe :!:
tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

Vojta píše:tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
uz mlcim......... ale jeste jsem ho na x18xe1 nevidel (v origo vybave :!: ) no a to radio vo tom jsem nevedel tak to rovnou priznavam a uznavam svoji chybu :!: je videt ze to mas nastudovane :lol: :lol: :lol: a jsem rad ze se shodnem aspon v tom esp
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Vojta píše:tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
Kdyby tam nebylo to tlačítko před tou převodovkou, tak bych řekl že si to tam připsali.
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

to tlačítko je vypínač TC, ne ESP

hrubost

Příspěvek od hrubost »

Vojta píše:to tlačítko je vypínač TC, ne ESP
podle manualu astry se TC neda vypnout, to tlačitko tam je uvedeny až u ESP
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

TC se dá vypnout (starší astry), "TC plus" se nedá vypnout (novější astry)

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Na to rádio s navigací se ještě zeptej, je totiž dost pravděpodobný, že nebude mít pokrytí střední Evropy. Pokud k tomu nebude originál CD mapa, bude se asi i špatně shánět.
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Zdeněk Lbc píše:Na to rádio s navigací se ještě zeptej, je totiž dost pravděpodobný, že nebude mít pokrytí střední Evropy. Pokud k tomu nebude originál CD mapa, bude se asi i špatně shánět.
No Zdendo, máš pravdu, ale vždycky se najde způsob, jak sehnat..... 8)
END
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

No už jsem u nás pár lidí s navigací měl, zkoušeli jsme a nenačetlo to. Některý rádia s navigací se sem ani nedodávala. Jaké označení má to rádio?
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

No podle fotky je to VDO. A na to jsou mapy Navtech, Teleatlas, Renault Carminat....
END
Odpovědět