no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe
Je to model z Německa, ani tam se to nemontovalo ?
Princ William píše:no tak esp to nema pokud je to motor x18xe1 s 85kw to se do tohohle motoru nemontovalo. esp maj z18xe s 92kw a ty zase uz nemaj tlacitko tc u radici paky. navigace je v radiu radio neni original astra mela vzdy radio bez displaye. sedacky se zdaj origo. tempomat tenhle motor nemel a ani tam nesel stejny jako s esp. sice jsem uz i na x18xe1 s 85kw videl tempomat ale to bylo predelavek ze verim ze to nikdo nedela. no a ohledne toho reprahu te neporadim tam uz je to dost rozostrene ale zda se to ok ted jeste koukam ze je to rok 98 tak tam opravdu nehrozi ze by to mohl bejt motor z18xe
tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
uz mlcim......... ale jeste jsem ho na x18xe1 nevidel (v origo vybave ) no a to radio vo tom jsem nevedel tak to rovnou priznavam a uznavam svoji chybu je videt ze to mas nastudovane a jsem rad ze se shodnem aspon v tom esp
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta píše:tempomat se tam samozřejmě dělal ale pouze elektromechanickej (servomotor tahal za lanko plynu), rádio je originál navigace (montovala se než se začly vyrábět NCDR1100/1500), jediný co nesedí z tohjo co jsi o autě napsal je to ESP - to určitě nemá, jinak vše sedí
Kdyby tam nebylo to tlačítko před tou převodovkou, tak bych řekl že si to tam připsali.
Na to rádio s navigací se ještě zeptej, je totiž dost pravděpodobný, že nebude mít pokrytí střední Evropy. Pokud k tomu nebude originál CD mapa, bude se asi i špatně shánět.
Zdeněk Lbc píše:Na to rádio s navigací se ještě zeptej, je totiž dost pravděpodobný, že nebude mít pokrytí střední Evropy. Pokud k tomu nebude originál CD mapa, bude se asi i špatně shánět.
No Zdendo, máš pravdu, ale vždycky se najde způsob, jak sehnat.....