Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
souhlas ... i v autoškole co měla fábka nalítáno přes 200k km, tak oproti astře je to pořád lahoda - tak krásně to tam zapadá...
a jinak jsem včera překročil krásných 130000km
a jinak jsem včera překročil krásných 130000km

Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, že si umyju auto, ale Cobein nebyl doma, tudíž jsem zaparkoval u chodníku na kraji cesty a čekám...Z protější garáže vidím vycouvávat Land Rover. Jen tak pro sebe si říkám...že bych mu kousek cuknul? Ale pak si říkám, místa tam má habakuk a sotva jsem to domyslel, vidím ve zpětném zrcátku jak roste prdel toho Rovru. Vysledek? Zítra jedu opět do Neplachovic(servis Opel), ač jsem se zařekl, že mě tam nikdo nedostane po zkušenostech se servisní prohlídkou . Jelikož, ten pán, co mě bouchl tam má známé, ihned tam volal a zdělil přímo řediteli, že mají mít ke mě zvláštní přístup, tak snad se vše povede jak má..?!
A škoda? Levé zadní svetlo v prde**, vyražený nárazník z plast. jezdců. lehce promáčklá zadní haubna, co bude se zadní lištou pátých dveří uvidíme zítra. Stav laku uvidím zítra, až v servisu umyjou auto, páč je zasraný jak jetel. Takže mám program i na zítra...kua!!!
A škoda? Levé zadní svetlo v prde**, vyražený nárazník z plast. jezdců. lehce promáčklá zadní haubna, co bude se zadní lištou pátých dveří uvidíme zítra. Stav laku uvidím zítra, až v servisu umyjou auto, páč je zasraný jak jetel. Takže mám program i na zítra...kua!!!
Naposledy upravil(a) Gallo dne 30 říj 2007, 21:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Gallo píše:Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, .............................................Takže mám program i na zítra...kua!!!
No jo, však to jsou s...ě!!!! Víme o nich svoje.... Já taky dnes dostal jeden pořádný nový škrábanec od některého souseda... Hned vedle toho co mi udělal minulé úterý. Myslím že jeden a ten týž člověk. No člověk.... měl bych pro něj jiný slovo...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Princ William
- Luboš X17DTL
Tak zjisti, když už tam teda budeš, jak je to s tou výměnou oleje. Jak tam volám, vždycky to zvedne nějaká káča a že ona neví, že mě přepojí. Dlouho to nikdo nebere a pak to k.kot zvedne a řekne, ať zavolám zítra, že neví. Tak kdybys tam měl tu protekciGallo píše:Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, že si umyju auto, ale Cobein nebyl doma, tudíž jsem zaparkoval u chodníku na kraji cesty a čekám...Z protější garáže vidím vycouvávat Land Rover. Jen tak pro sebe si říkám...že bych mu kousek cuknul? Ale pak si říkám, místa tam má habakuk a sotva jsem to domyslel, vidím ve zpětném zrcátku jak roste prdel toho Rovru. Vysledek? Zítra jedu opět do Neplachovic(servis Opel), ač jsem se zařekl, že mě tam nikdo nedostane po zkušenostech se servisní prohlídkou . Jelikož, ten pán, co mě bouchl tam má známé, ihned tam volal a zdělil přímo řediteli, že mají mít ke mě zvláštní přístup, tak snad se vše povede jak má..?!

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Tak jsem to dneska otočil do Brna a zpátky..no máte to tam hezké brňáci, ale tak nějak pořád stejné..
Beztak od té doby co zrušili pivovarskou hospodu Černá hora (kousek nad hlavním nádr.), tak tam pro mě není nic zajímavého k vidění

Beztak od té doby co zrušili pivovarskou hospodu Černá hora (kousek nad hlavním nádr.), tak tam pro mě není nic zajímavého k vidění

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
kdyz sem dneska jel domu, tak asi v polovine cesty si rikam co to je za hukot, otevru dolu okno, vypnu radio, slapu na plyn a kua, zvuk jako zavodni stroj
neco jako auta na plochy draze
no takze to je asi v pytly a vypada to na nejakou dirku ve vejfuu nebo nevim
doufam ze to hlavne nebude drahy 

Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
gErda píše:kdyz sem dneska jel domu, tak asi v polovine cesty si rikam co to je za hukot, otevru dolu okno, vypnu radio, slapu na plyn a kua, zvuk jako zavodni strojneco jako auta na plochy draze
no takze to je asi v pytly a vypada to na nejakou dirku ve vejfuu nebo nevim
doufam ze to hlavne nebude drahy

zda se mi ze ten zvuk je zeptredu jakoby u predni napravy ale je to mozna spatnej odhad, prece jenom to bylo za jizdy a poslouchal sem to z auta, kdyz sem zastavil a otevrel kapotu tak sem nic nepoznal, zejtra se mrknu zespod a snad neco zjistim no, nevim, zatim mi to prislo ze to bylo spis v mistech predni napravy, ale uz vim jak se v aute cejtej ti co jezdej tema p205 starejma a autama tohodle stylu co vzdycyk slysim ten zvuk
ale jinak pro me spatna z¨prava no 

Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001