Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

for Zigi: no jo šáde 120 to budem vzpomínat ještě dlouho...jo to mi nedávno nabourali i š120...přesněji opět žena..když couvala.... chjo.... :roll:
Reklama

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

souhlas ... i v autoškole co měla fábka nalítáno přes 200k km, tak oproti astře je to pořád lahoda - tak krásně to tam zapadá...

a jinak jsem včera překročil krásných 130000km :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

I fobie 1.4 16v (74kW) ma presnou prevodovku, 1.4 MPI naopak mizernou ... TDIcka je maj i z moji zkusenosti presny. Na druhou stranu casto odchazej synchrony.
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

For Zigi: no šáde120 už na dálnici rozhodně není!!!!to už je tak max na vesnici :wink: no rád bych viděl kolik lidí si stěžuje na řazení našich astřiček.... 8)
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Dnes jsem dali zimní bačkůrky na Astruli
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
spermin

Příspěvek od spermin »

Já si na řazení nestěžuji, ale někdy mně pobolívá levé koleno
od spojky :twisted: :twisted: :twisted:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, že si umyju auto, ale Cobein nebyl doma, tudíž jsem zaparkoval u chodníku na kraji cesty a čekám...Z protější garáže vidím vycouvávat Land Rover. Jen tak pro sebe si říkám...že bych mu kousek cuknul? Ale pak si říkám, místa tam má habakuk a sotva jsem to domyslel, vidím ve zpětném zrcátku jak roste prdel toho Rovru. Vysledek? Zítra jedu opět do Neplachovic(servis Opel), ač jsem se zařekl, že mě tam nikdo nedostane po zkušenostech se servisní prohlídkou . Jelikož, ten pán, co mě bouchl tam má známé, ihned tam volal a zdělil přímo řediteli, že mají mít ke mě zvláštní přístup, tak snad se vše povede jak má..?!
A škoda? Levé zadní svetlo v prde**, vyražený nárazník z plast. jezdců. lehce promáčklá zadní haubna, co bude se zadní lištou pátých dveří uvidíme zítra. Stav laku uvidím zítra, až v servisu umyjou auto, páč je zasraný jak jetel. Takže mám program i na zítra...kua!!!
Naposledy upravil(a) Gallo dne 30 říj 2007, 21:36, celkem upraveno 1 x.
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Gallo píše:Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, .............................................Takže mám program i na zítra...kua!!!

No jo, však to jsou s...ě!!!! Víme o nich svoje.... Já taky dnes dostal jeden pořádný nový škrábanec od některého souseda... Hned vedle toho co mi udělal minulé úterý. Myslím že jeden a ten týž člověk. No člověk.... měl bych pro něj jiný slovo...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
pepca

Příspěvek od pepca »

Zigi píše:Co se vám to tam opavákům děje na autech? Lidi jsou swině :evil:
To abych se tam bál jezdit, ať mi taky neupraví Astru...
:D tak si tam zkus nalepit nápis,Jsem z Prahy :!: :?: :?: možná to bude lepší?? :D :D :wink: nebo písni nejsem z Opavy???? :D
Princ William

Příspěvek od Princ William »

tak jak jsem sliboval par fotek z vikendu:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Gallo píše:Tak jsem jel dnes k Cobeinovi, že si umyju auto, ale Cobein nebyl doma, tudíž jsem zaparkoval u chodníku na kraji cesty a čekám...Z protější garáže vidím vycouvávat Land Rover. Jen tak pro sebe si říkám...že bych mu kousek cuknul? Ale pak si říkám, místa tam má habakuk a sotva jsem to domyslel, vidím ve zpětném zrcátku jak roste prdel toho Rovru. Vysledek? Zítra jedu opět do Neplachovic(servis Opel), ač jsem se zařekl, že mě tam nikdo nedostane po zkušenostech se servisní prohlídkou . Jelikož, ten pán, co mě bouchl tam má známé, ihned tam volal a zdělil přímo řediteli, že mají mít ke mě zvláštní přístup, tak snad se vše povede jak má..?!
A škoda? Levé zadní svetlo v prde**, vyražený nárazník z plast. jezdců. lehce promáčklá zadní haubna, co bude se zadní lištou pátých dveří uvidíme zítra. Stav laku uvidím zítra, až v servisu umyjou auto, páč je zasraný jak jetel. Takže mám program i na zítra...kua!!!
Tak zjisti, když už tam teda budeš, jak je to s tou výměnou oleje. Jak tam volám, vždycky to zvedne nějaká káča a že ona neví, že mě přepojí. Dlouho to nikdo nebere a pak to k.kot zvedne a řekne, ať zavolám zítra, že neví. Tak kdybys tam měl tu protekci :lol: , tak to vomrkni. Jinak, až se sejdem u Cobeina, půjdu tomu debilovi nasrat před garáž.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Salám

Příspěvek od Salám »

Tak jsem to dneska otočil do Brna a zpátky..no máte to tam hezké brňáci, ale tak nějak pořád stejné.. :D :D :D
Beztak od té doby co zrušili pivovarskou hospodu Černá hora (kousek nad hlavním nádr.), tak tam pro mě není nic zajímavého k vidění :P :twisted: :lol:
gErda

Příspěvek od gErda »

kdyz sem dneska jel domu, tak asi v polovine cesty si rikam co to je za hukot, otevru dolu okno, vypnu radio, slapu na plyn a kua, zvuk jako zavodni stroj :D neco jako auta na plochy draze :D no takze to je asi v pytly a vypada to na nejakou dirku ve vejfuu nebo nevim :( doufam ze to hlavne nebude drahy :(
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
pepca

Příspěvek od pepca »

gErda píše:kdyz sem dneska jel domu, tak asi v polovine cesty si rikam co to je za hukot, otevru dolu okno, vypnu radio, slapu na plyn a kua, zvuk jako zavodni stroj :D neco jako auta na plochy draze :D no takze to je asi v pytly a vypada to na nejakou dirku ve vejfuu nebo nevim :( doufam ze to hlavne nebude drahy :(
:shock: možná jenom ten pružný vlnovec,ten se dá nahradit jiným levným a přizpůsobit,mám pocit,že mně tam dával asi z feldy?nejsem si jistý,mehanik si změřil délku a pak podle toho sehnal jinej,nač dávat drahej od opla,jasné,ale můžeš tam mět díru kdekoliv,ale často je to právě vlnovec a nebo spoj přes zadní nápravu,tam to spojení je lahůdka. :wink:
gErda

Příspěvek od gErda »

zda se mi ze ten zvuk je zeptredu jakoby u predni napravy ale je to mozna spatnej odhad, prece jenom to bylo za jizdy a poslouchal sem to z auta, kdyz sem zastavil a otevrel kapotu tak sem nic nepoznal, zejtra se mrknu zespod a snad neco zjistim no, nevim, zatim mi to prislo ze to bylo spis v mistech predni napravy, ale uz vim jak se v aute cejtej ti co jezdej tema p205 starejma a autama tohodle stylu co vzdycyk slysim ten zvuk :) ale jinak pro me spatna z¨prava no :(
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Odpovědět