čidlo na nápravě se tam dá samozřejmě dát, já ho tam nemam a funguje mi to přes klasický kolečko vedle vypínače světel (xenony maj stejný naklápěcí motůrky jako klasický světla)JardaB píše:Na Tvé Astře jsem je vážně viděl, ale ještě mám dotaz, je to komplet, tedy včetně čidla na nápravě nebo to funguje s interface naklápění světel?
Dotaz č. 2, kde se dají koupit??? Zatím jsem o nich nikde neviděl ani zmínku.
Klubo (Vojto), chlape, nenechávej si to pro sebe.
Všechno na autě i v autě bylo modré už od výroby. Můžu říct, že fleků se teď opravdu bojím, páč je mi jasné, že to bude stát baťoh.M&R píše:Tak nejdřív cituju manželku: Ta je prostě boží!!! A prosím Tě, tu textilní výplň dveří můžeme mít taky takhle modrou???
Fascinuje jí totiž modrá barva.
Dodávám, je to móóóc hezký autíškoFakt super.
BTW: To čalounění jsi měl modrý, bo Ti ho někdo dělal? Popř. kdo a kde?
Sorry, jsem tady ještě relativně novej. Co je bennetcars???Vojta píše: čidlo na nápravě se tam dá samozřejmě dát, já ho tam nemam a funguje mi to přes klasický kolečko vedle vypínače světel (xenony maj stejný naklápěcí motůrky jako klasický světla)
koupil sem je z annonce, dal sem si inzerát že koupím xenony na astru... jinak je maj v bennetcarsu ale tam chtěj 16tis (já dal 7500)
www.bennettcars.cz - jedno z nejdražších vrakovišť v ČR ale maj tam skoro všechnoJardaB píše:Sorry, jsem tady ještě relativně novej. Co je bennetcars???
To je nad slunce jasné. Mám dodělávané xenony v jiném autě, takže o tom vím. Jediná útěcha je, že xenony produkují studené světlo, takže případné oslněné oči se velmi rychle zotaví.Zdeněk Lbc píše:Jak píše Vojta, xennony se dělaly i originál, byly v Česku za příplatek. Pokud jsou na autě dodělávaný, může nastat problém na technický. Xennony musí mít automatický naklápění z důvodu oslnění protijedoucích řidičů. Není ale povinné vozit náhradní zdroj světla"žárovku". Jinak Lease Plan kupuje auta a dlouhodobě pronajímá různým firmám, jako operativní leasing, málo kdy s nima jezdí samy.
No, tak teď Ti fakt děkuju. Právě jsi mi zavařil. Marťa už listuje stránkama s čalouníkama.YANEK píše:jo tak ta je pěkná ten modrej tapec je super celkově pěkná kárka moc pěkná barva tahle modrá
![]()
a pro M&R výpln dveří zmákne čalouník
to bude vědět xpolstarekx ona dělala stropnici alkantarou nebo jak se to menuje.... ale počítej stim že to bude pěkná pálka!M&R píše:No, tak teď Ti fakt děkuju. Právě jsi mi zavařil. Marťa už listuje stránkama s čalouníkama.
Omlouvám se za OT, ale co použít za látku???
Vojta píše:to bude vědět xpolstarekx ona dělala stropnici alkantarou nebo jak se to menuje.... ale počítej stim že to bude pěkná pálka!M&R píše:No, tak teď Ti fakt děkuju. Právě jsi mi zavařil. Marťa už listuje stránkama s čalouníkama.
Omlouvám se za OT, ale co použít za látku???
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |