Moje druhé auto. Nevypadá trochu jako Astra???

Jenom škoda, že to má tu a tam poškrábaný lak. Například šestá fotka zhora (poslední Astra) jsou vidět odřené dveře. To se o to nejspíš nějakej kokot opíral a neuvědomil si, že má kovové cvočky na džínách. Na pátých dveřích už to má taky šrámy. Za to může myčka u pumpy Benzina na Poděbradské ulici v Praze. Nestalo se mi to poprvé, tak si na ní dávejte pozor.Caklik píše:Tak to je ňamka ... nezbývá taky než zavidět ...
Třeba už někdo konečně vymyslí ten sraz a bude Ti to umožněno.Caklik píše:po nejakem 3. sramu te to prestane mrzet ... ale zase u auta z roku 2004 ... to na...re porad. Jinak bych se v te 2.2DTI nekdy rad svezl. Uvazuji stale o vymene za neco silnejsiho.
to že závidim neznamená že nepřeju, naopak! jinak ta barva je opravdu super....přesně takovou astru bych chtěl ale v 3dv a s černym interiérem....a s xenonamaZdeněk Lbc píše:Moc pěkná, v mých očích nejkrásnější barva. To jsi kupoval novou? To asi bude jedna z posledních verzí N-JOY z Německa, pokud se nemýlím. V Polsku se toto provedení nedělá. Moc Ti ji chválím, ale nezávidím. Závist je k ničemu, já Ti ji přeju! Tak ať Tě vždy doveze kam si zamaneš!
Koupil jsem jí od kamaráda, který má známé v LeasePlanu, takže super cena za relativně nové auto. Co vím, tak LeasePlan byl první majitel v ČR, a vlastně první majitel vůbec, takže tahle NJOY byla pro Českou republiku. Tedy pokud si nemyslel, že byla vyrobena v Německu. Tahle Astra prý, jenom kvůli tomu motoru, stála nová skoro 630 tisíc korun. Ale to mám jenom z doslechu. On se tenhle motor nedá zadat v konfigurátoru nových vozů.Zdeněk Lbc píše:Moc pěkná, v mých očích nejkrásnější barva. To jsi kupoval novou? To asi bude jedna z posledních verzí N-JOY z Německa, pokud se nemýlím. V Polsku se toto provedení nedělá. Moc Ti ji chválím, ale nezávidím. Závist je k ničemu, já Ti ji přeju! Tak ať Tě vždy doveze kam si zamaneš!
tak třeba na mý astře si je vidělJardaB píše:...Koukám, že se mi sem chodí koukat dost lidí, tak se chci zeptat, zda-li existují originál xenony na Astru? Nejsem si jist, že jsem je na Astře vlastně viděl.
Na Tvé Astře jsem je vážně viděl, ale ještě mám dotaz, je to komplet, tedy včetně čidla na nápravě nebo to funguje s interface naklápění světel?Vojta píše:tak třeba na mý astře si je vidělJardaB píše:...Koukám, že se mi sem chodí koukat dost lidí, tak se chci zeptat, zda-li existují originál xenony na Astru? Nejsem si jist, že jsem je na Astře vlastně viděl.jsou sice domontovaný ale jsou to originály z astry
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |