korekční tužka

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
oskin

korekční tužka

Příspěvek od oskin »

Ahoj,

v pátek jsem si koupil tužku a potřebuji radu:
balení obsahuje :

1ks barvy
1ks laku

chtěl bych se zeptat:

1.jak dlouho má schnout barva než na ni nanesu lak
2.jak dlouhou mám nechat zaschnout lak než vyjedu
3.při jaké teplotě je ideální s touto tužkou pracovat.

Dík
Reklama

Jiříček

Příspěvek od Jiříček »

Teplota je asi to nejdůležitější. Mělo by být minimálně 18 stupňů a po nanesení barvičky stačí 20 minut a můžeš nanést lak. Takhle mi to bylo vysvětleno v prodejně když jsem jí kupoval já.
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla
Noxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxx »

Mají ji někde na webu? Třeba autodoplnky.cz?
Astra 1.4 16V, r.v. 2006
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Objednas u Opla Novotny, dojde do 14 dnu a stoji 186 Kc, aspon ta moje, zalezi na barve :D :D :D
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. »

Mi chcete říct že pokud teda máte metalízu,tak že vám to s tím jde opravit? To mě se teda na mojí zelené nepovedlo ani náhodou.. :cry: a to se nebavím o tom odstínu. Ikdyž byl podle kódu barvy,tak se kluci netrefili
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Souhlasím s R.A.Y.em :wink:
Mám stejnou zkušenost...stejnou barvu...a tím pádem zřejmě i stejnou kor. tužku...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: já si jí nechal udělat tady u nás,a můžu říci že tukance od šutříků s tím jdou velice dobře na mé barvě zaretušovat :wink:,ba i drobounké škrábance,mám ale než tužku s barvou,jinou s lakem nemám :shock: :( ale jak říkám,jsem spokojený,odstín sedí. :wink:
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

No ja ji mam doma a jeste jsem ji nepouzil, tak to jste me trochu znejistili, cekam az bude poradne horko. no jestli nemam si to nechat napichat, tak jak udelal pepca .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
palix

OPRAVA LAKU

Příspěvek od palix »

čo presne používate na tu opravu laku? Mam auto momentálne 1,5 týždňa - nové a už má jeden škrabanec od kamienka a čo ma najviac vytočilo... - moju novú Astričku mi "osral" vták a ja som to chcel vyčistiť. Dal som tam dosť vody, ale ostali po tom škrabance na laku. Neviem, čo ten hnusný vták zožral... :( - tak ma to naštvalo... :twisted: Mam tmavo modrú farbu a základná je nejaká svetlá - takže to dosť vidieť...
Ináč - ako čistíte tie vtáčie "hovna"? - aby som v budúcnosti nespravil už žiadny škrabanec...
Prajem pekny deň ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
spermin

Re: OPRAVA LAKU

Příspěvek od spermin »

palix píše:ako čistíte tie vtáčie "hovna"? - aby som v budúcnosti nespravil už žiadny škrabanec.
Proti ptákům i jiným špínám je nejvodnější dobře navoskovat, ať se chemikálie nedostanou na lak.
Tužku mám míchanou podle kódu i s metalízou, 1 škrabanec je vidět, 2 opravené a nejsou vidět,
asi jsem málo promíchal. Bezbarvý lak se dává kvůli lesku, ale není nutný.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
palix

Skrabance

Příspěvek od palix »

Asi si tiez zadovazim tu korekcnu tuzku ;).. Len etraz nemam cas :(... Inac skoda, ze pod modrou farbou je nejaka svetla zakladna. Tie skrabance je dost vidiet...
Akurat vcera som bol nakupovat a vsimol som si tam bielu Astru. Predtym som si myslel, ze na mojej tmavo modrej je vidiet dost spinu... Na bielej je to este horsie a podla mna vyzera (biela) menej honosne ;)
Tak sa majte. Pekny den.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
GibonArt
Kontaktovat uživatele:

Ptáci

Příspěvek od GibonArt »

Ahoj, na ptáky je jeden trik.... oni ty svine maji nejaky chemicky bobky prej, ale přípravek TEMPO za nejakejch 70kc v kazdem globusu, tescu, baumaxu, u benzinek vetsiny ... ten v sobe ma brusne slozky a krasne to odstranï. Me odstranil i ryhy mensi... a to ze kdyz se to umeje a je to videt, je hloupost.... zbrousi to ostra mista a tudiz nema co vylejzat... Tempo se hodí jak na plast tak na lak... ja mel treba na zadní lampě nějaké odřené místečko a asi 5x jsem to vzal tempem a lampa je jak nová
Odpovědět