Jak Vam v zime topi auto?

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

xpolstarekx píše:Zima jeste neni neblbnete :) je teprve podzim :) a ja osobne neznam nikoho kdo by nastartoval a jel hned kilo :lol: :lol:
To ja zase znam. TeDeIcko, -20, nakopnout, proturovat a hura hrabe na hlavni a tuknout si o omezovac :roll: Kupodivu to auto uz ma skoro 100tkm a motor drzi. A to dostava sodofku porad (pracuje v rezimu 3-4,5tis ot. coz na naftu celkem jde :lol: ) - ani pred vypnutim zadna uleva. Proste rozhulakanej turbomotor a bez cekani chcip. Holt VW je drzak :lol: :twisted:
Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

AstraDTI píše:
xpolstarekx píše:Zima jeste neni neblbnete :) je teprve podzim :) a ja osobne neznam nikoho kdo by nastartoval a jel hned kilo :lol: :lol:
To ja zase znam. TeDeIcko, -20, nakopnout, proturovat a hura hrabe na hlavni a tuknout si o omezovac :roll: Kupodivu to auto uz ma skoro 100tkm a motor drzi. A to dostava sodofku porad (pracuje v rezimu 3-4,5tis ot. coz na naftu celkem jde :lol: ) - ani pred vypnutim zadna uleva. Proste rozhulakanej turbomotor a bez cekani chcip. Holt VW je drzak :lol: :twisted:
aha njo, tak.... nekdo ma treba dost penez na kupovani aut castejc nez ja :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

xpolstarekx píše:
AstraDTI píše:
aha njo, tak.... nekdo ma treba dost penez na kupovani aut castejc nez ja :lol:
Sluzebaky se prodavaj kdyz vyjdou z leasingu - a je vyzkouseny ze 3 roky to vydrzi. Takze asi tak. Nekupovat sluzebaky. Me je z toho zle dycky kdyz to vidim.
Ďuri

Příspěvek od Ďuri »

...v podstate sme všeliaký... ja mám tiež naftu služobák a takéto záhuly mu nedávam.

... aj ten motor je predsa len človek ... 8)
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.
Zamčeno