Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
xpolstarekx píše:Zima jeste neni neblbnete je teprve podzim a ja osobne neznam nikoho kdo by nastartoval a jel hned kilo
To ja zase znam. TeDeIcko, -20, nakopnout, proturovat a hura hrabe na hlavni a tuknout si o omezovac Kupodivu to auto uz ma skoro 100tkm a motor drzi. A to dostava sodofku porad (pracuje v rezimu 3-4,5tis ot. coz na naftu celkem jde ) - ani pred vypnutim zadna uleva. Proste rozhulakanej turbomotor a bez cekani chcip. Holt VW je drzak
xpolstarekx píše:Zima jeste neni neblbnete je teprve podzim a ja osobne neznam nikoho kdo by nastartoval a jel hned kilo
To ja zase znam. TeDeIcko, -20, nakopnout, proturovat a hura hrabe na hlavni a tuknout si o omezovac Kupodivu to auto uz ma skoro 100tkm a motor drzi. A to dostava sodofku porad (pracuje v rezimu 3-4,5tis ot. coz na naftu celkem jde ) - ani pred vypnutim zadna uleva. Proste rozhulakanej turbomotor a bez cekani chcip. Holt VW je drzak
aha njo, tak.... nekdo ma treba dost penez na kupovani aut castejc nez ja
aha njo, tak.... nekdo ma treba dost penez na kupovani aut castejc nez ja
Sluzebaky se prodavaj kdyz vyjdou z leasingu - a je vyzkouseny ze 3 roky to vydrzi. Takze asi tak. Nekupovat sluzebaky. Me je z toho zle dycky kdyz to vidim.