Jak Vam v zime topi auto?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Jak Vam v zime topi auto?
Jak Vam kluci v zime topi auto? Jde mi o to, kolik ujedete cca km nez zacne foukat teply vzduch. Osobne jsem zvykly, ze po par kilometrech cca 5-10 uz to funi teplo.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- Princ William
nutno dodat že to je proto že maj menší tepelný ztráty = vyšší účinost = nižší spotřebaZdeněk Lbc píše:Benzíňáky topí tradičně velice dobře, u nafťáků je to vždy horší. Trvá jim déle než se ohřejí.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Topení
mě začne topit do 5 km.
Mám ale prblém kterej se tu už rozebíral. Topí dobře když nechám funět pouze na okno, pak je mi zima na nohy. Když přepnu na okno a nohy tak se neúnosně mlží okna. Sem zvedavej co to bude dělat v létě.
Mám ale prblém kterej se tu už rozebíral. Topí dobře když nechám funět pouze na okno, pak je mi zima na nohy. Když přepnu na okno a nohy tak se neúnosně mlží okna. Sem zvedavej co to bude dělat v létě.
mne to topi skoro hned cca po 2min. na mieste z fukarov zacne prudit teply vzduch, mam tam vraj nejake dodatocne elektricke vyhrievanie, povedal servisak ,ked to mal rozobrate, lebo mi menili gumicky na radiatore, aj som sa cudoval, jak to ti nemci urobili
ze naftak topi skoro hned. Ja som to zatial nevysetroval ako je to urobene, ale ten servisak nieco hovoril o niejakom dodatocno el. kureni pod radiatorom.

A co mas konkretne za typ motoru, pripadne vybavu? V zime mam totiz rad teplo a abych jel kus cesty v bunde a pak ji musel sundavat (jako ve sluzebnim) se mi zrovna moc nechce. Krom toho manzelka by me pak asi taky nemela moc rada.alex píše:mne to topi skoro hned cca po 2min. na mieste z fukarov zacne prudit teply vzduch, mam tam vraj nejake dodatocne elektricke vyhrievanie, povedal servisak ,ked to mal rozobrate, lebo mi menili gumicky na radiatore, aj som sa cudoval, jak to ti nemci urobilize naftak topi skoro hned. Ja som to zatial nevysetroval ako je to urobene, ale ten servisak nieco hovoril o niejakom dodatocno el. kureni pod radiatorom.
ja mam 2.0Di 16V s motorom X20DTL, v servise som sa este dozvedel ze sa do astier g montuje az 5 roznych druhov topeni, ja mam od "BEHR", alebo nieco cosi take, s klimou:?: dost ma prekvapilo ze v original servise mi povedali ze to nikde nie je napisane a ked chcu to zistit tak to vedia len podla peloveho filtra, tam je to napisane
,