Zapojenie autorádia VDO DAYTON CD 4526
- Reklama
-
Multifunkcny volant
Servus Trencan,santik píše:Ja by som volil skor kupu noveho multifunkcneho volantu.V inzerici niekto aj predava nove a je to blisko tym 2300SK.Ele este budes tusim potrebovat neaky kruzok pod volant.
lenze tam treba pocitat zrejme aj s nejakou cenou za montaz. Kedze sa vymena dotkne airbagov i neviem coho dalsieho, asi by to mal robit skuseny odbornik. Kdezto montaz RCS 5100 by mala byt, ako hovoria bratia Cesi a Moravaci, 'brnkacka'.
Re: Radio VDO Dayton
Ne ne hvezdicka to je jiny nez krizovy, pouziva se v automobilovem prumyslu.Takmerstarec píše:Aha, tzv. krizovy ?
Tusil jsem to, ale radeji jsem se ujistil, pac to porad piseme k radiu VDO DAYTON CD 4526 a to nema EDITakmerstarec píše: Myslel som, ze je to jasne, ze mi ide o pripojenie VDO podla Tvojho navodu, teda rovnakeho. Mnou uvedena citacia od obchodnika z Molpiru to nedeterminovala ?

Jinak handsfree by melo jit bez problemu, ale nezkousel jsem to, protoze pouzivam misto drzaku na telefon PDAcko k navigaci a telefon za jizdy nezvedam.
V tom jsem nevinneTakmerstarec píše: Neviete preco obrazky, ktore este pri pisani odpovede pre Markyho boli viditelne, odrazu nevidim ? Ostali iba prazdne obdlzniky s krizkami v lavom hornom rohu.

Medva1 ma VDO 2604MP3 http://www.vdodayton.cz/pages/produkt.p ... cd2604mp3x samozrejme, ze ta ma to stejne veci jako 2304 plus jeste SD karty, vetsi vykon atd.Takmerstarec píše: O radu vyssie je ktore VDO ? Kolko radove stoji ? Ma tiez to EDI a snimanie rychlosti, predpokladam.
Re: Multifunkcny volant
No viacero ludi tu pisalo ze to je jednoduche(ja som zatial nemal dovod).Takmerstarec píše: Servus Trencan,
lenze tam treba pocitat zrejme aj s nejakou cenou za montaz. Kedze sa vymena dotkne airbagov i neviem coho dalsieho, asi by to mal robit skuseny odbornik. Kdezto montaz RCS 5100 by mala byt, ako hovoria bratia Cesi a Moravaci, 'brnkacka'.
Staci odpojit baterku a potom odpojit ABG.Keby neodpojis baterku a zapnes klucik tak vtedy by bolo treba ist na diagnostiku a zmazat chybu.Osobne by som volil toto ale necham to na teba

Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
-
Radio VDO Dayton
Prave sa od jedneho radioamatera dozvedam, ze hviezdicka nie je 'krizovy' skrutkovak, ale skrutkovak, ktoreho koncom je skutocne 5-cipa hviezdicka.Marky píše:Na vymontovani toho sroubu je treba hvezdicka
To som napisal skor ako som si precital Tvoj posledny prispevok vyssie. Takze bude to urcite tak

-
Re: Radio VDO Dayton
Marky neuveritelne to viazne. Chcel som sa dohodnut v Bratislave na koniec tyzdna, aby mi to aj namontovali na zaklade Vasho, teda od medva1 a Tvojho dobrozdania. Lepsie bude ak to namontuje na auto v zaruke autorizovany predajca VDO. Pripojil som im aj fotografie. Poslal som to opakovane, dvakrat, okolo obeda som volal, pan povedal, ze nepozeral maily, ale ze to tam ma a odpise mi. Nic zatial.Marky píše:Tusil jsem to, ale radeji jsem se ujistil, pac to porad piseme k radiu VDO DAYTON CD 4526 a to nema EDITakmerstarec píše: Myslel som, ze je to jasne, ze mi ide o pripojenie VDO podla Tvojho navodu, teda rovnakeho. Mnou uvedena citacia od obchodnika z Molpiru to nedeterminovala ?
Jinak handsfree by melo jit bez problemu, ale nezkousel jsem to, protoze pouzivam misto drzaku na telefon PDAcko k navigaci a telefon za jizdy nezvedam.
Tak to je smutne, ja kdyz jsem si telefonoval s panem co to ma v Molpiru na starosti, tak hned rikal at prijedu, ze mi to namontuji a zprovozni. Odmitnul jsem, musel bych si totiz brat dovolenou a krom toho to mam do Prahy trochu z ruky. Pokud by jsi mel cestu do Prahy mohu Ti dat kontakt na toho pana co to ma na starosti a s nim se jiste dolmluvis. Jinak si myslim, ze to klidne muzes sverit i nekomu jinemu, kdo montuje radia na zaruku by to nemelo mit vliv.
-
Radio VDO Dayton
Ozval sa mi po telefone dnes, ale uz iny pan z tejto firmy. A v podstate mi vyhovaral, aby som si to nechal montovat u nich, kedze je auto v zaruke. Chcu len predat a vraj nech si to dam montovat u Opela. V bratislavskom Opeli vraj neodmietaju montovat akekolvek radia. Vyslovoval pochybnost, ci to uz nebude inac v aute z vyroby po roku 2004.Marky píše:Tak to je smutne, ja kdyz jsem si telefonoval s panem co to ma v Molpiru na starosti, tak hned rikal at prijedu, ze mi to namontuji a zprovozni. Odmitnul jsem, musel bych si totiz brat dovolenou a krom toho to mam do Prahy trochu z ruky. Pokud by jsi mel cestu do Prahy mohu Ti dat kontakt na toho pana co to ma na starosti a s nim se jiste dolmluvis. Jinak si myslim, ze to klidne muzes sverit i nekomu jinemu, kdo montuje radia na zaruku by to nemelo mit vliv.
Do Prahy to mam tiez daleko. Co Olomouc ? Tam vraj maju tiez nejakeho servismana.
-
Zobrazovanie EDI s adapterom AC 7804/00 nefunguje
Pozdravujem Markyho a Medva 1
Tak uz mam nielen doma, ale aj v aute radio i adapter. Urobil som si to sam. Avsak zabudovany dislej mi zatial nefunguje.
Tak uz mam nielen doma, ale aj v aute radio i adapter. Urobil som si to sam. Avsak zabudovany dislej mi zatial nefunguje.
Kedze ovladanie z volantu v Astre rok vyr. 2005 nemam, nic som neodpajal na konektore A2 a neletoval fialovy vodic adaptera, nechal som ho skruteny a nepripojeny. Adapter 7804 som vsak do odpileneho C konektora nastrcil a jeho druhy koniec do konektora D. Radio hraje, zobrazovanie na displeji v Astre sa vsak neaktivuje po nataveni EDI na Opel 10 v radiu. Co mam vyskusat ? Vopred dakujem za rady.Marky píše:... To zapojeni zesilovani dle rychlosti, ale sedi takze by melo fungovat se stadndardni kabelazi co je v astre.
Ovladani na volant se dle tohoto schematu nize zapojuje do konektoru SWC a take je videt, ze to zesilovani je zapojeno tam kde ma byt a to na konektoru SDV.
(z odkazu opelclubrenbau.cz)
Zkus, jestli ti to zobrazuje, než rádio zasuneš do panelu a pokud ano, tak ho tam zastrč, mně to taky nezobrzovalo, protože při zasouvání se pohnul ten malej konektor..... 

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
-
VDO Dayton radio 2304 + AC7408
Vdaka za opatovnu pozornost. Nebude to asi tym, skusal som to pri vybranom autoradiu. Dokonca sme to neskor spolu s jednym obornikom na atoelektroniku, ktory vsak taketo radio dovtedy nepoznal, ani redukciu, este raz vyberali a pripajali aj fialovy drot redukcie A2 pre dialkove ovladanie, dufajuc, ze odtial snad dostaneme nejake napajanie (niecohoMarky píše:Omlouvam se, ze jsem neragoval, nejak jsem si toho nevsiml. S tim displejem nevim, ale zkontroluj jestli mas dobre zasazen ten maly konektor k dispelji co je v radiu, moc se mu tam nechce zustavat a clovek si musi dat pozor aby se nevytahoval ( Oťas by Ti mohl vypravet
).

-
Otas,Oťas píše:Zkus, jestli ti to zobrazuje, než rádio zasuneš do panelu a pokud ano, tak ho tam zastrč, mně to taky nezobrzovalo, protože při zasouvání se pohnul ten malej konektor.....
budem musiet skusat este tretiraz. Vyberat to radio, teda zastrcit tie vidlicky, je vsak dost tazke. Vdaka za pozornost a radu.
Nevim jestli Ti budeme moci vice pomoct
. Na nemeckych Geckach a v Vectrach B to normalne funguje, proc ne zrovna u Tebe a polske astry Ti nedokazu odpovedet. Jeste zkus zavolal do ceskeho Molpiru a tam se optej jestli by Ti neporadili a jestli to treba uz davali do polskych aster.
PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?

PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?
-
Ano to funguje. Je to ale skokovite, nie spojite, asi pri rychlosti 108 km/hod., z coho som tiez mierne sklamany.Marky píše: PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?