Zapojenie autorádia VDO DAYTON CD 4526

Vše o zapojení repro, radia atd..
santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik »

Ja by som volil skor kupu noveho multifunkcneho volantu.V inzerici niekto aj predava nove a je to blisko tym 2300SK.Ele este budes tusim potrebovat neaky kruzok pod volant.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Reklama

Takmerstarec

Multifunkcny volant

Příspěvek od Takmerstarec »

santik píše:Ja by som volil skor kupu noveho multifunkcneho volantu.V inzerici niekto aj predava nove a je to blisko tym 2300SK.Ele este budes tusim potrebovat neaky kruzok pod volant.
Servus Trencan,

lenze tam treba pocitat zrejme aj s nejakou cenou za montaz. Kedze sa vymena dotkne airbagov i neviem coho dalsieho, asi by to mal robit skuseny odbornik. Kdezto montaz RCS 5100 by mala byt, ako hovoria bratia Cesi a Moravaci, 'brnkacka'.
Marky

Re: Radio VDO Dayton

Příspěvek od Marky »

Takmerstarec píše:Aha, tzv. krizovy ?
Ne ne hvezdicka to je jiny nez krizovy, pouziva se v automobilovem prumyslu.
Takmerstarec píše: Myslel som, ze je to jasne, ze mi ide o pripojenie VDO podla Tvojho navodu, teda rovnakeho. Mnou uvedena citacia od obchodnika z Molpiru to nedeterminovala ?
Tusil jsem to, ale radeji jsem se ujistil, pac to porad piseme k radiu VDO DAYTON CD 4526 a to nema EDI :wink:
Jinak handsfree by melo jit bez problemu, ale nezkousel jsem to, protoze pouzivam misto drzaku na telefon PDAcko k navigaci a telefon za jizdy nezvedam.
Takmerstarec píše: Neviete preco obrazky, ktore este pri pisani odpovede pre Markyho boli viditelne, odrazu nevidim ? Ostali iba prazdne obdlzniky s krizkami v lavom hornom rohu.
V tom jsem nevinne :D , me take ty obrazky nesly, ale ted uz jdou. Doufam, ze i dal pujdou, protoze jsem to z PC vymazal.
Takmerstarec píše: O radu vyssie je ktore VDO ? Kolko radove stoji ? Ma tiez to EDI a snimanie rychlosti, predpokladam.
Medva1 ma VDO 2604MP3 http://www.vdodayton.cz/pages/produkt.p ... cd2604mp3x samozrejme, ze ta ma to stejne veci jako 2304 plus jeste SD karty, vetsi vykon atd.
santik
Kontaktovat uživatele:

Re: Multifunkcny volant

Příspěvek od santik »

Takmerstarec píše: Servus Trencan,

lenze tam treba pocitat zrejme aj s nejakou cenou za montaz. Kedze sa vymena dotkne airbagov i neviem coho dalsieho, asi by to mal robit skuseny odbornik. Kdezto montaz RCS 5100 by mala byt, ako hovoria bratia Cesi a Moravaci, 'brnkacka'.
No viacero ludi tu pisalo ze to je jednoduche(ja som zatial nemal dovod).
Staci odpojit baterku a potom odpojit ABG.Keby neodpojis baterku a zapnes klucik tak vtedy by bolo treba ist na diagnostiku a zmazat chybu.Osobne by som volil toto ale necham to na teba :) .Volil by som tuto cestu uz len kvoli tomu ako vyzera volant s ovladanim(to je nadhera potom nehovoriac kedby je OPC ale to uz je cena trochu niekde inde)
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Takmerstarec

Radio VDO Dayton

Marky píše:Na vymontovani toho sroubu je treba hvezdicka
Prave sa od jedneho radioamatera dozvedam, ze hviezdicka nie je 'krizovy' skrutkovak, ale skrutkovak, ktoreho koncom je skutocne 5-cipa hviezdicka.

To som napisal skor ako som si precital Tvoj posledny prispevok vyssie. Takze bude to urcite tak :wink:
Takmerstarec

Re: Radio VDO Dayton

Marky píše:
Takmerstarec píše: Myslel som, ze je to jasne, ze mi ide o pripojenie VDO podla Tvojho navodu, teda rovnakeho. Mnou uvedena citacia od obchodnika z Molpiru to nedeterminovala ?
Tusil jsem to, ale radeji jsem se ujistil, pac to porad piseme k radiu VDO DAYTON CD 4526 a to nema EDI :wink:
Jinak handsfree by melo jit bez problemu, ale nezkousel jsem to, protoze pouzivam misto drzaku na telefon PDAcko k navigaci a telefon za jizdy nezvedam.
Marky neuveritelne to viazne. Chcel som sa dohodnut v Bratislave na koniec tyzdna, aby mi to aj namontovali na zaklade Vasho, teda od medva1 a Tvojho dobrozdania. Lepsie bude ak to namontuje na auto v zaruke autorizovany predajca VDO. Pripojil som im aj fotografie. Poslal som to opakovane, dvakrat, okolo obeda som volal, pan povedal, ze nepozeral maily, ale ze to tam ma a odpise mi. Nic zatial.
Marky

Příspěvek od Marky »

Tak to je smutne, ja kdyz jsem si telefonoval s panem co to ma v Molpiru na starosti, tak hned rikal at prijedu, ze mi to namontuji a zprovozni. Odmitnul jsem, musel bych si totiz brat dovolenou a krom toho to mam do Prahy trochu z ruky. Pokud by jsi mel cestu do Prahy mohu Ti dat kontakt na toho pana co to ma na starosti a s nim se jiste dolmluvis. Jinak si myslim, ze to klidne muzes sverit i nekomu jinemu, kdo montuje radia na zaruku by to nemelo mit vliv.
Takmerstarec

Radio VDO Dayton

Marky píše:Tak to je smutne, ja kdyz jsem si telefonoval s panem co to ma v Molpiru na starosti, tak hned rikal at prijedu, ze mi to namontuji a zprovozni. Odmitnul jsem, musel bych si totiz brat dovolenou a krom toho to mam do Prahy trochu z ruky. Pokud by jsi mel cestu do Prahy mohu Ti dat kontakt na toho pana co to ma na starosti a s nim se jiste dolmluvis. Jinak si myslim, ze to klidne muzes sverit i nekomu jinemu, kdo montuje radia na zaruku by to nemelo mit vliv.
Ozval sa mi po telefone dnes, ale uz iny pan z tejto firmy. A v podstate mi vyhovaral, aby som si to nechal montovat u nich, kedze je auto v zaruke. Chcu len predat a vraj nech si to dam montovat u Opela. V bratislavskom Opeli vraj neodmietaju montovat akekolvek radia. Vyslovoval pochybnost, ci to uz nebude inac v aute z vyroby po roku 2004.

Do Prahy to mam tiez daleko. Co Olomouc ? Tam vraj maju tiez nejakeho servismana.
Takmerstarec

Zobrazovanie EDI s adapterom AC 7804/00 nefunguje

Pozdravujem Markyho a Medva 1
Tak uz mam nielen doma, ale aj v aute radio i adapter. Urobil som si to sam. Avsak zabudovany dislej mi zatial nefunguje.
Marky píše:... To zapojeni zesilovani dle rychlosti, ale sedi takze by melo fungovat se stadndardni kabelazi co je v astre.

Ovladani na volant se dle tohoto schematu nize zapojuje do konektoru SWC a take je videt, ze to zesilovani je zapojeno tam kde ma byt a to na konektoru SDV.
Obrázek
(z odkazu opelclubrenbau.cz)
Kedze ovladanie z volantu v Astre rok vyr. 2005 nemam, nic som neodpajal na konektore A2 a neletoval fialovy vodic adaptera, nechal som ho skruteny a nepripojeny. Adapter 7804 som vsak do odpileneho C konektora nastrcil a jeho druhy koniec do konektora D. Radio hraje, zobrazovanie na displeji v Astre sa vsak neaktivuje po nataveni EDI na Opel 10 v radiu. Co mam vyskusat ? Vopred dakujem za rady.
Marky

Příspěvek od Marky »

Omlouvam se, ze jsem neragoval, nejak jsem si toho nevsiml :oops: . S tim displejem nevim, ale zkontroluj jestli mas dobre zasazen ten maly konektor k dispelji co je v radiu, moc se mu tam nechce zustavat a clovek si musi dat pozor aby se nevytahoval ( Oťas by Ti mohl vypravet :D ).
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Zkus, jestli ti to zobrazuje, než rádio zasuneš do panelu a pokud ano, tak ho tam zastrč, mně to taky nezobrzovalo, protože při zasouvání se pohnul ten malej konektor..... :wink:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Takmerstarec

VDO Dayton radio 2304 + AC7408

Marky píše:Omlouvam se, ze jsem neragoval, nejak jsem si toho nevsiml :oops: . S tim displejem nevim, ale zkontroluj jestli mas dobre zasazen ten maly konektor k dispelji co je v radiu, moc se mu tam nechce zustavat a clovek si musi dat pozor aby se nevytahoval ( Oťas by Ti mohl vypravet :D ).
Vdaka za opatovnu pozornost. Nebude to asi tym, skusal som to pri vybranom autoradiu. Dokonca sme to neskor spolu s jednym obornikom na atoelektroniku, ktory vsak taketo radio dovtedy nepoznal, ani redukciu, este raz vyberali a pripajali aj fialovy drot redukcie A2 pre dialkove ovladanie, dufajuc, ze odtial snad dostaneme nejake napajanie (niecoho :? ). Nepomohlo to. Jedine, ze tie kontakty na D su nejake nodoliehajuce aj pri zastrcenom konektori.
Takmerstarec

Oťas píše:Zkus, jestli ti to zobrazuje, než rádio zasuneš do panelu a pokud ano, tak ho tam zastrč, mně to taky nezobrzovalo, protože při zasouvání se pohnul ten malej konektor..... :wink:
Otas,
budem musiet skusat este tretiraz. Vyberat to radio, teda zastrcit tie vidlicky, je vsak dost tazke. Vdaka za pozornost a radu.
Marky

Příspěvek od Marky »

Nevim jestli Ti budeme moci vice pomoct :( . Na nemeckych Geckach a v Vectrach B to normalne funguje, proc ne zrovna u Tebe a polske astry Ti nedokazu odpovedet. Jeste zkus zavolal do ceskeho Molpiru a tam se optej jestli by Ti neporadili a jestli to treba uz davali do polskych aster.

PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?
Takmerstarec

Marky píše: PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?
Ano to funguje. Je to ale skokovite, nie spojite, asi pri rychlosti 108 km/hod., z coho som tiez mierne sklamany.
Odpovědět