Neuverite tomu ale stala sa mi taka vec ze som autom zaparkoval na pas rozliatej smoly !! to sa mi prilepiolo na pneu a ja neviem cim to dat dole auto strasne klepe Skusal som to srubovakom ale to aj keby som mesiac vkuse daval dole tak to nedam dole
Nestalo sa vam nieco podobne ? Existuje na to nejaky pripravok ?
.... Opel ASTRA 1,4 16V..................
Moj maly siiiip .................. www.funzoo.sk -
co to třeba decentně nahřát (fén, mírná horkovzdušná pistole) a polotekutou smolu seškrábat?
ale zase bacha ať ti to nechytne, takže raději dělat mimo auto a mít něco po ruce pro ten případ...
Osobně bych se do nahřívání pneu moc nepouštěl, spíš bych to zkusil obráceně jako je babský recept na žvýkačku v koberci - silně podchladit např. kostkou ledu a potom se žvýkačka vydrolí ven. Nevím jakým způsobem podchladit pneu ( sněhovej hasičák, led, dusík ? ) nevím a zkusit smůlu vydrolit. Já vím každá rada drahá.
shadow píše:Osobně bych se do nahřívání pneu moc nepouštěl, spíš bych to zkusil obráceně jako je babský recept na žvýkačku v koberci - silně podchladit např. kostkou ledu a potom se žvýkačka vydrolí ven. Nevím jakým způsobem podchladit pneu ( sněhovej hasičák, led, dusík ? ) nevím a zkusit smůlu vydrolit. Já vím každá rada drahá.
Prodává se dusík ve spreji......taky bych volil tuto volbu.Podchladit a lehce pobouchat třeba kladívkem.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
No ty vole co vam poviem isiel som na benzinku pytam sa typka co tam predavala ze co by mi poradil zobral ma dozadu do umyvarky nalial kopec technickeho benzinu nechal posobit a zmyl strasne silnou wapkou a bolo to bezozzbytku
.... Opel ASTRA 1,4 16V..................
Moj maly siiiip .................. www.funzoo.sk -
Tak vidím že jste to už vypátrali. Ano tech. benzín rozpustí pryskyřici dokonale a nejen na gumě ale i třeba když si totálně zaser... oblečení. Není problém to odstranit beze zbytku