Nestalo sa vam nieco podobne ? Existuje na to nejaky pripravok ?
Smola na pneu
- eSITe
- Kontaktovat uživatele:
Smola na pneu
Neuverite tomu ale stala sa mi taka vec ze som autom zaparkoval na pas rozliatej smoly !! to sa mi prilepiolo na pneu a ja neviem cim to dat dole auto strasne klepe
Skusal som to srubovakom ale to aj keby som mesiac vkuse daval dole tak to nedam dole 
- Reklama
co to třeba decentně nahřát (fén, mírná horkovzdušná pistole) a polotekutou smolu seškrábat?
ale zase bacha ať ti to nechytne, takže raději dělat mimo auto a mít něco po ruce pro ten případ...
(ale tipuju, nikdy sem smolu z ničeho nesundaval)
ale zase bacha ať ti to nechytne, takže raději dělat mimo auto a mít něco po ruce pro ten případ...
(ale tipuju, nikdy sem smolu z ničeho nesundaval)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Osobně bych se do nahřívání pneu moc nepouštěl, spíš bych to zkusil obráceně jako je babský recept na žvýkačku v koberci - silně podchladit např. kostkou ledu a potom se žvýkačka vydrolí ven. Nevím jakým způsobem podchladit pneu ( sněhovej hasičák, led, dusík ? ) nevím a zkusit smůlu vydrolit. Já vím každá rada drahá.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Prodává se dusík ve spreji......taky bych volil tuto volbu.Podchladit a lehce pobouchat třeba kladívkem.shadow píše:Osobně bych se do nahřívání pneu moc nepouštěl, spíš bych to zkusil obráceně jako je babský recept na žvýkačku v koberci - silně podchladit např. kostkou ledu a potom se žvýkačka vydrolí ven. Nevím jakým způsobem podchladit pneu ( sněhovej hasičák, led, dusík ? ) nevím a zkusit smůlu vydrolit. Já vím každá rada drahá.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA