Astra Caklik- X17DTL 5dv.

Odpovědět
Caklik
Kontaktovat uživatele:

Astra Caklik- X17DTL 5dv.

Příspěvek od Caklik »

1.7 TD 50kW. Najeto 90tkm. Rok 07/99. Vybava - klima, el. okna a zrcatka, zacvakavací defend, central DO, Orig. Radio CDR 500 atd. Je to po repasu alternatoru a je tam nova vaha vzduchu. Nove filtry (palivo+vzduch). Komb. spotreba 6l nafty.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Caklik dne 21 čer 2006, 17:12, celkem upraveno 3 x.
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
Reklama

libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

hmm... paradni! koukam ze sis ji pekne nalestil nez si ji sem dal!
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

:shock: cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat :oops:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Miro.design píše::shock: cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat :oops:
jsou to 16"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Vojta píše:
Miro.design píše::shock: cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat :oops:
jsou to 16"
fakt jo :shock: me to prave prislo maly na 16" no tak jo :lol:
Caklik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caklik »

Kola vypadaji mensi, protoze jsou tam pneu 205/55 R16 tzn. trochu vyšší profil nez ma byt, zase to neni tak tvrdy. S dalsima upravickama nevim, protoze jsem nalomenej to prodat a jit do 2.2DTI popr. 1.8. Co jsem tam zatim daval krom volantu je radio CDR 500, repro komponentni sinus live + koax. Helix, stavitelny sedacky, el. zrcatka, zadni svetla Njoy a ted kolecka, nove celni sklo s pruhem.
Naposledy upravil(a) Caklik dne 13 dub 2006, 18:22, celkem upraveno 5 x.
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Caklik píše:
Kola vypadaji mensi, protoze jsou tam pneu 205/55 R16 tzn. trochu vyšší profil nez ma byt, zase to neni tak tvrdy. S dalsima upravickama nevim, protoze jsem nalomenej to prodat a jit do 2.2DTI popr. 1.8. Co jsem tam zatim daval krom volantu je radio CDR 500, stavitelny sedacky, el. zrcatka, koberecky na míru, zadni svetla Njoy a ted kolecka.

Takze kdyby tu byl pripadny zajemce mohli by jsme o tom hodit rec. Ma to najeto 90tkm. Je to po repasu alternatoru a je tam nova vaha vzduchu. Vybava klima, el. okna a zrcatka, zacvakavací defend, central DO atd.
tak tu 2.2 DTI bych taky bral ,ale mam tu moji teprve tri mesice tak ji este nechci prodavat :lol: :lol: ale to urcite nekdo koupi :wink: preju hodne stesti chlapaku
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

ty koleska nejsou to allutec storm? :lol: ty jsem taky chtelaa :lol: ale moc peknounka :D
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Caklik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caklik »

xpolstarekx píše:ty koleska nejsou to allutec storm? :lol: ty jsem taky chtelaa :lol: ale moc peknounka :D
Jo jsou ...
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

presne stejna barva jezdi u nas v UL, ale ma to votuneny a vepredu optiku, zkusim nekdy nafotit, peknej kocar, ale i tenhle samozrejme, majitel by mel byt GUMA (vojak z povolani pro neznale) aby to melo styl :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět