jsou to 16"Miro.design píše:cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat
Kola vypadaji mensi, protoze jsou tam pneu 205/55 R16 tzn. trochu vyšší profil nez ma byt, zase to neni tak tvrdy. S dalsima upravickama nevim, protoze jsem nalomenej to prodat a jit do 2.2DTI popr. 1.8. Co jsem tam zatim daval krom volantu je radio CDR 500, repro komponentni sinus live + koax. Helix, stavitelny sedacky, el. zrcatka, zadni svetla Njoy a ted kolecka, nove celni sklo s pruhem.Miro.design píše:cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat
tak tu 2.2 DTI bych taky bral ,ale mam tu moji teprve tri mesice tak ji este nechci prodavatCaklik píše:Kola vypadaji mensi, protoze jsou tam pneu 205/55 R16 tzn. trochu vyšší profil nez ma byt, zase to neni tak tvrdy. S dalsima upravickama nevim, protoze jsem nalomenej to prodat a jit do 2.2DTI popr. 1.8. Co jsem tam zatim daval krom volantu je radio CDR 500, stavitelny sedacky, el. zrcatka, koberecky na míru, zadni svetla Njoy a ted kolecka.Miro.design píše:cau pekna astrule, zajimavej volant, nalestena je teda jak na vystavu a ty kola sou 15"ky asi ne? co planujes dal za upravicky jestli se muzu ptat
Takze kdyby tu byl pripadny zajemce mohli by jsme o tom hodit rec. Ma to najeto 90tkm. Je to po repasu alternatoru a je tam nova vaha vzduchu. Vybava klima, el. okna a zrcatka, zacvakavací defend, central DO atd.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |