Blow off ventil na Astru G 1.7 dt
Blow off ventil na Astru G 1.7 dt
Ma s tym niekto skusenost popripade o tom aspom co to vie? V servise ma presviedcali ze nieje problem no zvykol som si neverit vsetkemu co povedia. Ma to vobec nejaky zmysel, alebo ide iba o zvyraznenie turbo efektu?
Dik cus.
Dik cus.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mrkni sem, tam mas vic info - www.bidrin.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
- Princ William
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blow off ventil na Astru G 1.7 dt
sorry ze to ozivujem po velmy dlhej dome ale co sme cekovaly s kamosom mechanikom motor tak ze by to nemal byt problem ze on tam je lebo inac to turbo by aj mohlo roztrhnut keby boly vysoke otacky a ten ventil je pri motore co tam asi vravel mam 2.0dtl a tam to je pod plastovim kritom aspon by to malo byt ono nevim este musime poradne pokukat na buduce ked pojdem do cz tak idem dat dole turbo a ideme kuknut ho inac neviete presny tip toho turba v dtl ? 2.0
-
- Kontaktovat uživatele:
vy dva ste se hledali s tím pravopisem.... to je hnus.... "ani obraz, ani zvuk" 
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
jak vravim to je tuning 

Neni tam.scarfacesk píše:co sme cekovaly s kamosom mechanikom motor tak ze by to nemal byt problem ze on tam je lebo inac to turbo by aj mohlo roztrhnut