jak odrusit astru

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
pavlikjaa

jak odrusit astru

Příspěvek od pavlikjaa »

chlapi mate stim nekdo u astry skusenosti udelal jsem do auta novou muziku a basak a ovaly co jsou napojeny na zesilovac piskaji a kdyz nastartuji tak je to jeste horsi co stim mam delat uz si nevim rady
Reklama

kemo

Re: jak odrusit astru

Příspěvek od kemo »

Nemas vedene audio kabely vedle napajeciho k zesaku?
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

kemos píše:Nemas vedene audio kabely vedle napajeciho k zesaku?

mam proc?
kemo

Příspěvek od kemo »

Tak to je chyba! Napajeci kabel musi vest jinudy nez audio!!
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

kemos píše:Tak to je chyba! Napajeci kabel musi vest jinudy nez audio!!

jako tak plusko od baterky mam vest jinou cestou jo?
kai81

Příspěvek od kai81 »

Správně bys měl v jednom prahu vést napájení a druhou stranou signál.Já mám obojí v jedný straně a naprosto v pohodě.Signálovej kabel alespon 2xstíněnej.
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

kai81 píše:Správně bys měl v jednom prahu vést napájení a druhou stranou signál.Já mám obojí v jedný straně a naprosto v pohodě.Signálovej kabel alespon 2xstíněnej.

dik jdu to skusit predelat pak ukazu fotky jakou mam muziku

jo a prosimte jak jsi protahl plusko k zesaku mas to vedeny prahem u ridice? jestli jo tak kudma to mam naty strane protahnout
kai81

Příspěvek od kai81 »

Mám to vedený stranou u spolujezdce.Od baterky pod oknem.Když jsem vyndal kastlík,tak jsem udělal dírku kolem topení a potom prahem až dozadu.Určitě pošli obrázky až to budeš mít :D Obrázek
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

kai81 píše:Mám to vedený stranou u spolujezdce.Od baterky pod oknem.Když jsem vyndal kastlík,tak jsem udělal dírku kolem topení a potom prahem až dozadu.Určitě pošli obrázky až to budeš mít :D Obrázek
nojo ja to mam taky u spolujezdce vse pro tahli tak skusim to plusko tahnout druhou stranou, a kostru od zesaku mas kde?zapojenou
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Já mám taženej napájecí i signálovej kabel po spolujezdcově straně a úplně v pohodě...Ale ten signálovej je fakt že je stíněnej. Ještě jsem nezaznamenal jedinej problém, až na to že mi při vyšší hlasitosti přeskakuje cd jak to duní :lol:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

CUBErt píše:Já mám taženej napájecí i signálovej kabel po spolujezdcově straně a úplně v pohodě...Ale ten signálovej je fakt že je stíněnej. Ještě jsem nezaznamenal jedinej problém, až na to že mi při vyšší hlasitosti přeskakuje cd jak to duní :lol:

pockej ten signalovej myslis ty dva since od radia,

jsem to skusil a jeto lepsi ovaly trochu sumi a tuba je dobra,ale kdyz nastartuji tak to zacne silene piskat a dunet,nebo kdyz otevru dvere tak to taky zacne piskat ja se ztoho uz zblaznim
kai81

Příspěvek od kai81 »

pavlikjaa píše: nojo ja to mam taky u spolujezdce vse pro tahli tak skusim to plusko tahnout druhou stranou, a kostru od zesaku mas kde?zapojenou
Signálovej kabel jsem kabel s cinchema vedenej z rádia do zesilovače.Většinou i se spínáním zesilovače (většinou je tak tenoučkej,že stojí za... - mám nataženej svůj).Plus i minus z baterky na napájení zesilovače mám taženej taky pravou stranou (je to vidět i na tý fotce).Nic nešumí,naprosto v pohodě.
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Signálovej myslím ten cinch+cinch od radia...u nej je jeste ovladaci. K zesiku natazenej mam jen "+" kabel, "-" jsem pridelal ke kastli vzadu u svetla...nemuze bejt nekde spis jen skriplej kabel...ze ti to dela kdyz otevres dvere ? Zkousel jsi promerit napeti ? Kdyz nemas nastartovano jde ti z baterie malinko jine napeti nez z alternatoru...

Obrázek
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

CUBErt píše:Signálovej myslím ten cinch+cinch od radia...u nej je jeste ovladaci. K zesiku natazenej mam jen "+" kabel, "-" jsem pridelal ke kastli vzadu u svetla...nemuze bejt nekde spis jen skriplej kabel...ze ti to dela kdyz otevres dvere ? Zkousel jsi promerit napeti ? Kdyz nemas nastartovano jde ti z baterie malinko jine napeti nez z alternatoru...
neskousel jsem to promerit ja se v tomhle moc nevyznam, skusim ten signalovej drat vest jinudma, uz vim proc to zacne piste kdyz otevru dvere protze se rosviti svetlo a tim padem se odebira dalsi zdroj ale co tp stim ma spolecnyho nevim
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

No abys tam nemel nejakej zkrat a pred tim nez ty kabely natahnes jinudy to zkus "nanecisto" jen kabelama volne tazenejma interierem...mozna bude nekde zkrat ve vnitřním osvětlení. Zkus odpojit pojistku vnitřního osvětlení...

Obrázek
Odpovědět