dj.chicken píše:no ja mam napsany v papirech jen ty nejsvetlejsi a zatim v poradku...a pri couvani jde videt celkem v pohode i kdyz mi nesvitěj couvacky bo mi tam ten hnup co to mel predemnou dal modre diody misto zarovek...
to urcite pude vratit zpet (ty couvacky) teda pokud to tam nak brutalne nepredelaval
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no to ja vubec nevi jeste jsem se na to nedival...nemam skoro cas...couvacky mi nesly ani na fáčku takže už jsem zvykly couvat po tme a kdyz nevidim tak sešlápnu przdu a ta mi to osvití...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:no to ja vubec nevi jeste jsem se na to nedival...nemam skoro cas...couvacky mi nesly ani na fáčku takže už jsem zvykly couvat po tme a kdyz nevidim tak sešlápnu przdu a ta mi to osvití...
good idea
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
4 klubo: dobra volba...chtel jsem dat taky foto ale uz je zaprasene tak ho umyju zam letňáky a pak to vyfotim... budes davat na cele auto svetle nebo jen dopredu a zybytek středni..?
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:4 klubo: dobra volba...chtel jsem dat taky foto ale uz je zaprasene tak ho umyju zam letňáky a pak to vyfotim... budes davat na cele auto svetle nebo jen dopredu a zybytek středni..?
dopředu světlejší ty co tam mužou bejt a dozadu tmavý...llumar s certifikátama
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
jo jo...tak jako ja...a je to uplnej rozdil oproti tem nekvalitnim z burzy...je tam teď takove intimko ja mam MEDICO
No ono správně by tam neměly být žádné- jelikož del českých předpisů již jednou ( z továrny) tonované sklo nesmí být druhotně upravováno. Mám taky ve předu ty světlejší a v zádu ty 5kový.... Celý od 3M Panther a dal jsem za to 4ku. Mám to 2 roky a jsem nadmíru spokojený... jen technickou nechtěj dávat, takže se musíte mít někoho známého. Sehnal jsem si zapsání do Velkýho TP... takže příští týden to bude legál Jinak za celý dva roky nebyl žádný problém.
dominus-et-deus píše:No ono správně by tam neměly být žádné- jelikož del českých předpisů již jednou ( z továrny) tonované sklo nesmí být druhotně upravováno. Mám taky ve předu ty světlejší a v zádu ty 5kový.... Celý od 3M Panther a dal jsem za to 4ku. Mám to 2 roky a jsem nadmíru spokojený... jen technickou nechtěj dávat, takže se musíte mít někoho známého. Sehnal jsem si zapsání do Velkýho TP... takže příští týden to bude legál Jinak za celý dva roky nebyl žádný problém.
To je zajímavý.. já mám taky 3M a řekl bych, že uplně stejně tmavý a na technickej žádnej problém ( žádnýho známého tam nemám). Ale na těch bočních předních sklech nemám nalepenej ten atest. To bude možná ten problém Ve velkým TP to zapsaný nemám. Nemám pro to žádnej důvod.
...strašně se mi líbí ty zadní zatmavený světla...nemáte je někdo na prodej....nebo nevíte kde se daj za rozumnej peníz sehnat? mám tmavě zelenou, tam se možná víc hoděj nějaký se stříbrným podkladem.
...jinak fólie jsou Vojto super, vypadá to perfektně až umeju astruli tak ji sem taky hodím...
jestli je chceš tak za 2000 sou tvoje (jestli je bude mit znamej)...oproti těm obyč je to docela rozdíl, já je koupil už jenom kvůli xenonům který sou taky tmavý
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz