folie na okna
folie na okna
Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35
http://www.trieste.cz/tonovani_barva.html prosím o radu dík Holmes
- Reklama
Re: folie na okna
Tak pokud opravdu nechceš problémy, tak na předek (boční) žádný......holmes píše:Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Princ William
nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte. 

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
I když budeš mít atest, tak je problém v tom, že skla jsou tónovaný a podle vyhlášky smějí snížit propustnost světla někde kolem 30%, což splňují bez fólií a když tam dáš i ty nejsvětlejší tak se dostaneš pod tuto hodnotu....ale záleží, na tom na koho narazíš....někdo přimhouří oči,ale narazíš na blba a bude tě dusit.jarda píše:nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- Princ William
co takhle mit ty okna pokoveny? bude ten samej problem? to by me zajimalo jak to delaj v nemecku nebo nekde jinde.Oťas píše:I když budeš mít atest, tak je problém v tom, že skla jsou tónovaný a podle vyhlášky smějí snížit propustnost světla někde kolem 30%, což splňují bez fólií a když tam dáš i ty nejsvětlejší tak se dostaneš pod tuto hodnotu....ale záleží, na tom na koho narazíš....někdo přimhouří oči,ale narazíš na blba a bude tě dusit.jarda píše:nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
pokovení je na hovno, zničený skla navždy a když to vodřeš tak seš v pr...jarda píše:co takhle mit ty okna pokoveny? bude ten samej problem? to by me zajimalo jak to delaj v nemecku nebo nekde jinde.Oťas píše:I když budeš mít atest, tak je problém v tom, že skla jsou tónovaný a podle vyhlášky smějí snížit propustnost světla někde kolem 30%, což splňují bez fólií a když tam dáš i ty nejsvětlejší tak se dostaneš pod tuto hodnotu....ale záleží, na tom na koho narazíš....někdo přimhouří oči,ale narazíš na blba a bude tě dusit.jarda píše:nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Keby som byval v CR, tak som nateseny z toho, ze u Vas sa o folie policajti nezaujimaju.
To u nas, aj ked vidi, ze je na okne nalepeny atest, tak pytat este aj technicak od folii
strasna buzeracia.
Vy mate asi iny zakon ako my, lebo u nas v predu nesmu byt vobec folie, aj ked nemas tonovane a na zadnom skle ma byt folia o ton svetlejsia ako je najtmavsia.
Ja mam vsak vyhodu, ze tam mam cloveka a do TP od folii mi napisal, ze mam dva druhy folii, ale na aute su len tie najtmavsie -
Ak to niekoho moc zaujima, tak na fore to moze kuknut : https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=108
To u nas, aj ked vidi, ze je na okne nalepeny atest, tak pytat este aj technicak od folii

Vy mate asi iny zakon ako my, lebo u nas v predu nesmu byt vobec folie, aj ked nemas tonovane a na zadnom skle ma byt folia o ton svetlejsia ako je najtmavsia.
Ja mam vsak vyhodu, ze tam mam cloveka a do TP od folii mi napisal, ze mam dva druhy folii, ale na aute su len tie najtmavsie -
Ak to niekoho moc zaujima, tak na fore to moze kuknut : https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=108
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: folie na okna
S policajty, nevim tohle si myslim ze je moc netrapi, ja je tam mam taky a este mi na ne nikdo nic nerek....holmes píše:Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

- Zdeněk Lbc
Fólie
Jak jste si možná všimli, fólie mám také, nechal jsem si je nalepit u tuningový firmy s tím, že nechci mít problémy s policajty. Přední boční mám světlejší, celej zadek tmavší a všude jsou cedulky s atestem. K tomu je i osvědčení, který je třeba vozit s sebou. Nicméně vloni v Praze na Chodově po mně koukal polda s dalekohledem a hned mně stavěl a šel výhradně po fóliích. Když zkouknul cedulky na oknech, chtěl OTP a pak se do mně pustil, že prý je nemám zapsaný v OTPčku. Nicméně jsem byl s napomenutím propuštěn. Hned v pondělí jsem šel za známou na registr vozidel se všema dokladama a tam na mně koukali, co si to vymýšlím. Nicméně to ještě ověřovali v Praze a tam jim potvrdili, že je to nesmysl. To znamená fólie se nikam nezapisují! Tak se přátelé nedejte! Toto je má osobní zkušenost. Mějte se!
Ta buzerace je u nás taky, ale jak říkám záleží na koho narazíš....din píše:Keby som byval v CR, tak som nateseny z toho, ze u Vas sa o folie policajti nezaujimaju.
To u nas, aj ked vidi, ze je na okne nalepeny atest, tak pytat este aj technicak od foliistrasna buzeracia.
sem se objednal na 27.3. na nalepení folií LLUMAR http://www.llumar.cz/auto.php, a ptal sem se ho jestli lepí pod folii tu homologaci a on řikal že ne pod ale na folii, ale ja někde čet (tady ve foru) že to musí bejt pod folii, co je na tom pravdy?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak sem našel vyhlášku ministerstva dopravy č. 341/2002 (http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/8FF6B68 ... v34102.rtf), příloha 15 kde se píše:
- schvalovacím číslem v provedení
ATEST 8SD XXXX
označení pro schválenou výbavu číslo schválení
pokud je výbava zároveň konstrukční částí podle § 2, odstavce 6
zákona je schvalovací číslo v provedení
CZ XXXX
označení pro schválenou konstrukční část číslo schválení
Žadatel odpovídá za to, že na výrobcích bude na každém kusu
viditelně umístěna výše popsaná značka. Tato značka musí být na
výrobku umístěna tak, aby byla čitelná a pevně připevněna. Způsob
připevnění značky není předepsán. V případě, kde to není možné,
může být schvalovací číslo umístěno na obalu nebo na kartě