folie na okna

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
holmes

folie na okna

Příspěvek od holmes »

Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35
http://www.trieste.cz/tonovani_barva.html prosím o radu dík Holmes
Reklama

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: folie na okna

Příspěvek od Oťas »

holmes píše:Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35
Tak pokud opravdu nechceš problémy, tak na předek (boční) žádný...... :P
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
holmes

Příspěvek od holmes »

:( TOSIMĚ NEPOTĚŠIL OŤAS
Princ William

Příspěvek od Princ William »

nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte. :D
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

jarda píše:nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte. :D
I když budeš mít atest, tak je problém v tom, že skla jsou tónovaný a podle vyhlášky smějí snížit propustnost světla někde kolem 30%, což splňují bez fólií a když tam dáš i ty nejsvětlejší tak se dostaneš pod tuto hodnotu....ale záleží, na tom na koho narazíš....někdo přimhouří oči,ale narazíš na blba a bude tě dusit.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Princ William

Oťas píše:
jarda píše:nebo jedine folie od naky firmy. pod folie te nalepej atest. obvykle dole na okne jako se lepej ty kraviny jako alarm atd. pak si myslim ze fizlove maji smulu ale jesli nekdo mate vic zkusenosti tak me trebe opravte. :D
I když budeš mít atest, tak je problém v tom, že skla jsou tónovaný a podle vyhlášky smějí snížit propustnost světla někde kolem 30%, což splňují bez fólií a když tam dáš i ty nejsvětlejší tak se dostaneš pod tuto hodnotu....ale záleží, na tom na koho narazíš....někdo přimhouří oči,ale narazíš na blba a bude tě dusit.
co takhle mit ty okna pokoveny? bude ten samej problem? to by me zajimalo jak to delaj v nemecku nebo nekde jinde.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
Oťas píše:
co takhle mit ty okna pokoveny? bude ten samej problem? to by me zajimalo jak to delaj v nemecku nebo nekde jinde.
pokovení je na hovno, zničený skla navždy a když to vodřeš tak seš v pr...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

no to si ale neodpovedel jestli to muze bejt nebo ne. :!:
din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din »

Keby som byval v CR, tak som nateseny z toho, ze u Vas sa o folie policajti nezaujimaju.
To u nas, aj ked vidi, ze je na okne nalepeny atest, tak pytat este aj technicak od folii 8) strasna buzeracia.
Vy mate asi iny zakon ako my, lebo u nas v predu nesmu byt vobec folie, aj ked nemas tonovane a na zadnom skle ma byt folia o ton svetlejsia ako je najtmavsia.
Ja mam vsak vyhodu, ze tam mam cloveka a do TP od folii mi napisal, ze mam dva druhy folii, ale na aute su len tie najtmavsie -
Ak to niekoho moc zaujima, tak na fore to moze kuknut : https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=108
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Re: folie na okna

Příspěvek od xpolstarekx »

holmes píše:Prosím o radu jaké folie dát na opel astra G caravan barva hnědá metalíza aby sem neměl problémy s policii jakej typ jestli hp5 nebo hp20 nebo hp35
S policajty, nevim tohle si myslim ze je moc netrapi, ja je tam mam taky a este mi na ne nikdo nic nerek....
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Zdeněk Lbc

Fólie

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Jak jste si možná všimli, fólie mám také, nechal jsem si je nalepit u tuningový firmy s tím, že nechci mít problémy s policajty. Přední boční mám světlejší, celej zadek tmavší a všude jsou cedulky s atestem. K tomu je i osvědčení, který je třeba vozit s sebou. Nicméně vloni v Praze na Chodově po mně koukal polda s dalekohledem a hned mně stavěl a šel výhradně po fóliích. Když zkouknul cedulky na oknech, chtěl OTP a pak se do mně pustil, že prý je nemám zapsaný v OTPčku. Nicméně jsem byl s napomenutím propuštěn. Hned v pondělí jsem šel za známou na registr vozidel se všema dokladama a tam na mně koukali, co si to vymýšlím. Nicméně to ještě ověřovali v Praze a tam jim potvrdili, že je to nesmysl. To znamená fólie se nikam nezapisují! Tak se přátelé nedejte! Toto je má osobní zkušenost. Mějte se!
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

din píše:Keby som byval v CR, tak som nateseny z toho, ze u Vas sa o folie policajti nezaujimaju.
To u nas, aj ked vidi, ze je na okne nalepeny atest, tak pytat este aj technicak od folii 8) strasna buzeracia.
Vy mate asi iny zakon ako my, lebo u nas v predu nesmu byt vobec folie, aj ked nemas tonovane a na zadnom skle ma byt folia o ton svetlejsia ako je najtmavsia.
Ja mam vsak vyhodu, ze tam mam cloveka a do TP od folii mi napisal, ze mam dva druhy folii, ale na aute su len tie najtmavsie -
Ak to niekoho moc zaujima, tak na fore to moze kuknut : https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=108
Ta buzerace je u nás taky, ale jak říkám záleží na koho narazíš....
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

sem se objednal na 27.3. na nalepení folií LLUMAR http://www.llumar.cz/auto.php, a ptal sem se ho jestli lepí pod folii tu homologaci a on řikal že ne pod ale na folii, ale ja někde čet (tady ve foru) že to musí bejt pod folii, co je na tom pravdy?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Tak sem našel vyhlášku ministerstva dopravy č. 341/2002 (http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/8FF6B68 ... v34102.rtf), příloha 15 kde se píše:

- schvalovacím číslem v provedení

ATEST 8SD XXXX
označení pro schválenou výbavu číslo schválení

pokud je výbava zároveň konstrukční částí podle § 2, odstavce 6
zákona je schvalovací číslo v provedení

CZ XXXX
označení pro schválenou konstrukční část číslo schválení

Žadatel odpovídá za to, že na výrobcích bude na každém kusu
viditelně umístěna výše popsaná značka. Tato značka musí být na
výrobku umístěna tak, aby byla čitelná a pevně připevněna. Způsob
připevnění značky není předepsán.
V případě, kde to není možné,