no jo něco na tom bude..zkus se ho zeptat...CUBErt píše:Ale schodneme se že za určitých podmínek by slyšel rozdíl i hluchej ne ?![]()
Rozdil mezi mp3 a klasickym audio CD
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
Na to uz jsem dost starej abych mel v aute 100 audio cd![]()
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nejde o to najezdis, ale proste treba behem hodiny jizdy mam chut na poslech nekolika alb a menit to porad jak vocas mi prijde uz v dnesni dobe trosku out... nemluve o kvalite radii s mp3, AUX vstupem atd... ktery v serii nenajdesVojta píše:prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
sem lama bo mam v autě 1 cd a to poslouchám tak jednou za tejden a zbytek rádio a na tom cd mam megahity michala davida, sanitka hložek+zagorová+kotvald, přátelé zeleného údolí a podobný pecky 
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je pohoda, to ti urco chrci vic nez kdybys to mel v empetrojkachVojta píše:sem lama bo mam v autě 1 cd a to poslouchám tak jednou za tejden a zbytek rádio a na tom cd mam megahity michala davida, sanitka hložek+zagorová+kotvald, přátelé zeleného údolí a podobný pecky
dobry hity, no mame sluzebniho dyzla a taky se radio neda poslouchat bo ten motor chrochta az to neni hezky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ne každý auto je tak vymrdaný jako fobie 1.9tdi 
Naposledy upravil(a) Vojta dne 18 led 2007, 21:53, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
1.9Vojta píše:ne každý auto je tak vymrdaný jako fobie 1.4tdi
Ja teda klidne ujedu v kuse prez 1000km bez jakyhokoliv zvuku v aute krom chrochtani nebo maximalne s radiem. A MP3 vubec nevedu ... kdyz uz tak klasicky audio CD.Vojta píše:prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
Jj ty tam cpeš celý alba a já si dělám výběr z několika alb na jedno CD (směs), protože né všechny z alb se mi líbí, tak mi k životu stačí 10CDček....milosh píše:
nejde o to najezdis, ale proste treba behem hodiny jizdy mam chut na poslech nekolika alb a menit to porad jak vocas mi prijde uz v dnesni dobe trosku out..)
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW