no jo něco na tom bude..zkus se ho zeptat...CUBErt píše:Ale schodneme se že za určitých podmínek by slyšel rozdíl i hluchej ne ?![]()

prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
Na to uz jsem dost starej abych mel v aute 100 audio cd![]()
nejde o to najezdis, ale proste treba behem hodiny jizdy mam chut na poslech nekolika alb a menit to porad jak vocas mi prijde uz v dnesni dobe trosku out... nemluve o kvalite radii s mp3, AUX vstupem atd... ktery v serii nenajdesVojta píše:prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
tak to je pohoda, to ti urco chrci vic nez kdybys to mel v empetrojkachVojta píše:sem lama bo mam v autě 1 cd a to poslouchám tak jednou za tejden a zbytek rádio a na tom cd mam megahity michala davida, sanitka hložek+zagorová+kotvald, přátelé zeleného údolí a podobný pecky
1.9Vojta píše:ne každý auto je tak vymrdaný jako fobie 1.4tdi
Ja teda klidne ujedu v kuse prez 1000km bez jakyhokoliv zvuku v aute krom chrochtani nebo maximalne s radiem. A MP3 vubec nevedu ... kdyz uz tak klasicky audio CD.Vojta píše:prosimtě já to dokážu teda uplně v pohodě a teď koukám a žíly mi to netrhá, kolik toho najezdíš že potřebuješ 100 albmilosh píše:delat mp3 audio cd, v dnesni dobe kdy bez mp3 clovek neda ani ranu
Jj ty tam cpeš celý alba a já si dělám výběr z několika alb na jedno CD (směs), protože né všechny z alb se mi líbí, tak mi k životu stačí 10CDček....milosh píše:
nejde o to najezdis, ale proste treba behem hodiny jizdy mam chut na poslech nekolika alb a menit to porad jak vocas mi prijde uz v dnesni dobe trosku out..)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |