astra eleven- X14XE 5dv.

Odpovědět
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

jarda píše:
libik píše:jasan... taky to tak vidim 8) jen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota ! :)
porad mam plechy. jeste vcera snezilo.
jinak dislpay se prave planuje do modry a pristroje taky tak uz rovnou vybiram radio aby ladilo.
njo ja jsem taky driv planovala modry a koukej jak to je ted :) hihi :))
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Reklama

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ty kola na tych fotkach to jsou anzio?
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

klubo: tady je ten display

[img=http://img224.imageshack.us/img224/9787/dsc004207im.th.jpg]

je modry ale co z toho kdyz neukazuje... :cry:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj.chicken píše:klubo: tady je ten display

[img=http://img224.imageshack.us/img224/9787/dsc004207im.th.jpg]

buď to nech opravit nebo ho zahoď a kup jinej, já si daval použitej je to 1,5 roku zpět a je f poho, jde o to že do nej nesmí nikdo líst, todle co ti to dělá tak je na 90% tim že ho někdo předělal na modrý podsvícení a ryl v tom (pokud tam nejsou jenom ledky v žárovičkovejch paticích...)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
dj chicken

Příspěvek od dj chicken »

:cry: tak se na to po vikendu asi podivam akdyztak si tam udelam prihradku prozatim nez tam budu davat LCD..jestlis tim nic nebude tak ho tu kdyztak strelim ¨za nejakou smesnou castku.... :roll: :wink:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

dj.chicken píše:klubo: tady je ten display
nekdo asi nevedel ze kdyz tam da modry bodovky ze tam bude mit modre body. to se mi nelibi. mel tam dal modre rozptylky....jenze ty stoji vo neco vic.... :!: :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout.... :wink:
Princ William

libik píše:hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout.... :wink:
hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule auto :!: proste celej interier ze zelene na modrou.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
milde11

Příspěvek od milde11 »

jarda píše:
libik píše:jasan... taky to tak vidim 8) jen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota ! :)
porad mam plechy. jeste vcera snezilo.
jinak dislpay se prave planuje do modry a pristroje taky tak uz rovnou vybiram radio aby ladilo.
kluci k tomu podsvícení. to rádio panasonic cq-c7301n má asi 7000 barev podsvícení, takže si můžeš nastavit display na rádii podle podsvícení budíků nebo čeho chceš
Astra g 1.4 16V
milde11

Příspěvek od milde11 »

Anonymous píše:Ty kola na tych fotkach to jsou anzio?
jo anzio speed new
Astra g 1.4 16V
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

jarda píše:
libik píše:hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout.... :wink:
hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule auto :!: proste celej interier ze zelene na modrou.
S tim prave pocitam, ze to vyzkousis napred na svym :D
Princ William

libik píše:
jarda píše:
vidim to tak nekdy na kveten nebo cerven.
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

jarda píše:
libik píše:
jarda píše: hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule auto :!: proste celej interier ze zelene na modrou.
vidim to tak nekdy na kveten nebo cerven.
hehe ja se hlasim ze bych taky rada pak videla vysledek :lol: kdyztak bych to zkusila a sla do cerveny :lol: :lol: prekvapive :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

jo a.... neslo by to podsvitit jako bile? :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
YANEK
Kontaktovat uživatele: