njo ja jsem taky driv planovala modry a koukej jak to je tedjarda píše:porad mam plechy. jeste vcera snezilo.libik píše:jasan... taky to tak vidimjen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota !
jinak dislpay se prave planuje do modry a pristroje taky tak uz rovnou vybiram radio aby ladilo.
astra eleven- X14XE 5dv.
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

- Reklama
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
klubo: tady je ten display
[img=http://img224.imageshack.us/img224/9787/dsc004207im.th.jpg]
je modry ale co z toho kdyz neukazuje...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
buď to nech opravit nebo ho zahoď a kup jinej, já si daval použitej je to 1,5 roku zpět a je f poho, jde o to že do nej nesmí nikdo líst, todle co ti to dělá tak je na 90% tim že ho někdo předělal na modrý podsvícení a ryl v tom (pokud tam nejsou jenom ledky v žárovičkovejch paticích...)dj.chicken píše:klubo: tady je ten display
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
dj chicken
- Princ William
nekdo asi nevedel ze kdyz tam da modry bodovky ze tam bude mit modre body. to se mi nelibi. mel tam dal modre rozptylky....jenze ty stoji vo neco vic....dj.chicken píše:klubo: tady je ten display
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule autolibik píše:hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
kluci k tomu podsvícení. to rádio panasonic cq-c7301n má asi 7000 barev podsvícení, takže si můžeš nastavit display na rádii podle podsvícení budíků nebo čeho chcešjarda píše:porad mam plechy. jeste vcera snezilo.libik píše:jasan... taky to tak vidimjen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota !
jinak dislpay se prave planuje do modry a pristroje taky tak uz rovnou vybiram radio aby ladilo.
Astra g 1.4 16V
S tim prave pocitam, ze to vyzkousis napred na svymjarda píše:hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule autolibik píše:hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout....proste celej interier ze zelene na modrou.
- Princ William
vidim to tak nekdy na kveten nebo cerven.libik píše:S tim prave pocitam, ze to vyzkousis napred na svymjarda píše:hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule autolibik píše:hele a ty to budes delat ? sem koukal na blauetachos.de a docela se mi libil ten druhej postup... ale sem ekonom, ne elektrikar, tak budu mozna potrebovat pichnout....proste celej interier ze zelene na modrou.
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
hehe ja se hlasim ze bych taky rada pak videla vysledekjarda píše:vidim to tak nekdy na kveten nebo cerven.libik píše:S tim prave pocitam, ze to vyzkousis napred na svymjarda píše: hehe......klidne udelam ale napred musim zkouknout ten svuj (kdyz to poseru tak to je porad muj display) myslim si ze to nebude zadnej velkej problem. uz jsem si presvitim cele minule autoproste celej interier ze zelene na modrou.
Tak mě tu máte

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele: