folie na okna

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
dj chicken

Příspěvek od dj chicken »

no ja vim ale myslis ze si toho nevsimnou kdyz budu mit zalepenej i zadek...?a treba tmavsi..? asi si budu muset natenovat strahavani folii z oken... :lol: po vikendu opet nafotim :wink:
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

nevite jak to mutze byt zatmavene aby vas pustili pres hranice (jenom zade a boky nebo jenom zadek nebo cele auto nebo jak) a jeste jakou max propustnost? jezdim do nemecka.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:nevite jak to mutze byt zatmavene aby vas pustili pres hranice (jenom zade a boky nebo jenom zadek nebo cele auto nebo jak) a jeste jakou max propustnost? jezdim do nemecka.
ja myslim že vepředu nesmí bejt nic a vzadu mužeš mít co chceš, ale ať mi nikdo neřiká že každýho s foliema nepustěj přes hranice....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

klubo píše:
jarda píše:nevite jak to mutze byt zatmavene aby vas pustili pres hranice (jenom zade a boky nebo jenom zadek nebo cele auto nebo jak) a jeste jakou max propustnost? jezdim do nemecka.
ja myslim že vepředu nesmí bejt nic a vzadu mužeš mít co chceš, ale ať mi nikdo neřiká že každýho s foliema nepustěj přes hranice....
to ja nevim. jenom se ptal. bylo by docela divny kdyby si prijel na hranice v zime a mel stahle vobe vokna :lol: :lol: asi jo ne :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
klubo píše:
to ja nevim. jenom se ptal. bylo by docela divny kdyby si prijel na hranice v zime a mel stahle vobe vokna :lol: :lol: asi jo ne :?:
no když už tě zastaví tak to okno stejně asi stáhneš ne?

Princ William

klubo píše:
jarda píše:
klubo píše: ja myslim že vepředu nesmí bejt nic a vzadu mužeš mít co chceš, ale ať mi nikdo neřiká že každýho s foliema nepustěj přes hranice....
no to jo ale stejne je videt ze mas folie kdyz se kouknes zkrz auto. (vo to mi de)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
klubo píše:
jarda píše: to ja nevim. jenom se ptal. bylo by docela divny kdyby si prijel na hranice v zime a mel stahle vobe vokna :lol: :lol: asi jo ne :?:
no to jo ale stejne je videt ze mas folie kdyz se kouknes zkrz auto. (vo to mi de)
stáhneš obě okna, spolujezdec bude mít cigáro v hubě

Princ William

ja nekourim a kdyby mi nekdo kouril v aute tak by ani se mnou nedojel na hranice :twisted: :twisted: :twisted: to akorat vede k propaleni sedacek a k vyvonenymu interieru (to by bylo porad jako v knajpe :!: ) :lol: :lol: :lol:
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

co se tyce folii nemuzes mit na prednich sthovackach zadne...maximalne ztmavene okna jsou uz od vyroby(jsou takove trosku do zelena) kdyz uz na ne nejakou tu folii das tak uz to nesmi byt...ja mam ve predu nejsvetlejsi modrou kterou meli (om35) ale delaji se i cerne ve 32 ale stejne s tim jsou na STK problemy doporucily mi ze pokud tam nemam zadneho znameho tak tam mam jet az bude krasne svitit slunicko protoze nemaji pristroje jak zkouset propustnost tak to zkousi okem pry ze kdyz vidi pres zpetne zrcatko siluetu cloveka tak to pusti...jinak na zadnim a na zadnich bocnich mam stredne tmave modre a uz i tak je celkem problem videt auto ktere nesviti pres zadni okno...ale doufam ze na hranicich to neni zase az tak zhave...atesty by meli platit pro EU takze zadni jsou v pohode...a predni snad nejak ukecam...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Princ William

dj.chicken píše:co se tyce folii nemuzes mit na prednich sthovackach zadne...maximalne ztmavene okna jsou uz od vyroby(jsou takove trosku do zelena) kdyz uz na ne nejakou tu folii das tak uz to nesmi byt...ja mam ve predu nejsvetlejsi modrou kterou meli (om35) ale delaji se i cerne ve 32 ale stejne s tim jsou na STK problemy doporucily mi ze pokud tam nemam zadneho znameho tak tam mam jet az bude krasne svitit slunicko protoze nemaji pristroje jak zkouset propustnost tak to zkousi okem pry ze kdyz vidi pres zpetne zrcatko siluetu cloveka tak to pusti...jinak na zadnim a na zadnich bocnich mam stredne tmave modre a uz i tak je celkem problem videt auto ktere nesviti pres zadni okno...ale doufam ze na hranicich to neni zase az tak zhave...atesty by meli platit pro EU takze zadni jsou v pohode...a predni snad nejak ukecam...
jak popisujes ten zadek tak me to docela zrazuje protoze kdyz se vracim domu vecer kdyz je tma (ted uz je drobet videt ) tak couvam mezi auta a nevidet nic tak by se taky mohlo neco stat moji astricce :cry:
din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din »

Ja mam na caravne folie 3M okrem prednych okien za 4500Sk. Podla vyhlasky MDPT (SR) nesmie byt na piatych dverach najtmavsia folia.Musi byt o stupen svetlejsia, ako je najtmavsia.Ja mam vsade tie najtmavsie a spokojny som az az 8) ......v osvedceni mam ale uvedene ze su tam dva druhy folii - to si vsak nikto nikdy nevsimne. Cez hranice nie je problem.

4jarda
ak mas obavy, ze ta poslu z hranci spat, tak chodievaj vyhradne v noci :-D hehe
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Princ William

din píše:4jarda
nevim v kolik bych musel jezdit v lete :lol:
din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din »

jarda píše:
din píše:4jarda
nevim v kolik bych musel jezdit v lete :lol:
Vidis nejaky rozdiel v zimnej a letenj noci - okrem toho, ze je tma v oboch pripadoch? :wink: :D :wink: :wink:
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Princ William

co se tyce tmy tak jsem myslel ze v lete je uz videt kolem 5 hodiny rano :!: to mam jeste pulnoc :lol:
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

no ja mam napsany v papirech jen ty nejsvetlejsi a zatim v poradku...a pri couvani jde videt celkem v pohode i kdyz mi nesvitěj couvacky bo mi tam ten hnup co to mel predemnou dal modre diody misto zarovek...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Odpovědět