kryt zrcátka
kryt zrcátka
Zdravím, jenom bych potřeboval vědět, jak oddělám kryt zpětného zrcátka, je to jenom na pacičkách, že? Tudíž, strčím mezi kryt a zrcátko šroubovák a normálka to pomaličku budu odpalovat? Nechtěl bych si to nějak poškodit, tak se raději předem ptám. Děkuji za odpovědi.
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
- Reklama
Re: kryt zrcátka
presne tak ako pises , najlepsie srubovak co nema ostre hrany , a pekne kusok po kusku povycvakujes 

spíš si na to páčení vem něco plastovýho ať to nemáš jak každej druhej okousaný od páčení šroubovákem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
... a rob to pekne na slniečku ked je plast najpoddajnejši! 

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Dneska se pracovalo s Racer dipem... spokojenost
krásné krytí, krásný vzhled 

Pecička
ty tekutý fólie se u nás začínají hodně rozmáhat
jakej je vůbec rozdíl mezi racerdipem a plastidipem? 

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Noo, plasti dip byl jakoby první a od něho se ty ostatní odvíjejí, racer dip by měl být hustější s lepší krytostí - na youtube je i nějaké srovnání mezi sebou
navíc, bral jsem jako velký plus, že mají víc už rovnou namíchaných odstínů, do plasti dipu pak musíš ještě přidávat ty pigmenty a míchat to s tou základní barvou toho dipu... snad nekecám teda

navíc, bral jsem jako velký plus, že mají víc už rovnou namíchaných odstínů, do plasti dipu pak musíš ještě přidávat ty pigmenty a míchat to s tou základní barvou toho dipu... snad nekecám teda

Aha
už v tom mám trošku guláš
já mít prachy nechám dipnout celý auto do nového kabátku
nestojí to majlant a vypadá to dobře.. hlavně když to někde rejpneš tak se to dá snadno opravit a nemusíš lakovat půlku auta 

Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Rozhodně, má to své výhody, já jsem z toho do teď unešený, ale má to i své nevýhody - píší, že to vydrží 7 let - holý nesmysl, to by Ti to auto muselo stát v garáži těch 7 let. Max. dva roky. Může Ti to jakýkoli chuligán strhnout - každopádně to má zase své plus, oprava stojí míň, než oprava laku. Nic méně, lak Ti vydrží mnohem déle. To je už lepší si zaplatit o 5-8 tisíc víc a nechat si udělat nový lak. Odstrojovat se z auta všechno nemusí atd - takže lak tě místo 40k vyjde na 20k a může být nový lak... to si myslím, že je lepší, než to celý dipovat. No... abych vypsal všechny plusy a mínusy, tak by to byl asi velký román. Každopádně je to něco nového, co každé auto nemá a povrch pod tím se nemusí nijak extra upravovat, stačí to (a to mám přímo od lidí, co s tím dělají) - očistit technickým benzínem. Jediné, co je nutné, tak zbavit se rzi.