Zdravím chlapy, mám spíše dotaz ohledně výkonu motoru. TeĎ jsem měl auto v servise, cca 18.000 jsem tam nechal a udělali mi rozvody, výfuk, tlumiče....
Vím jistě že mám tak asi 4cm delší prasklinu na svodech. Otázka zní může mít tento problém vliv na výkon motoru, podle mého zjištění když auto vytáčím nad 4 tisíce otáček, přestane auto táhnout a má tendenci se spíše uřvávat než tlačit, zní to tak divně že byste to museli fakt slyšet, ještě jsem si všiml, že když jedu kolem svodidel, s otevřenými okny, slyším při přidání plynu takové prostě syčení , tzn..asi to bude od těch svodů, že to tam někde uniká...

Takže moje otázka už byla zodpovězena, teď další věc. Netáhne od vrchu....může být problém i v pístech, upálené kroužky, málo tlaku ve válcích??? Mám i větší spotřebu, nechal jsem teď dělat do kupy výfuk, komplet od vlnovce po konec nový, jen ten svod není opravený zatím, bylo málo času a moc zakázek v servise, proto mi to nechali na jindy...zdá se mi že prostě mé auto žere více benzínu, nevím sice jestli si to spíše já nedávám do hlavy, ale natankovat za 1000,- a najet na to převážně ve městě asi 320 km je snad málo ne ??? Každopádně budu rád za každou radu, kde může být problém....Děkuji
Jedno je jisté , kámoš s 1.4 mě bezproblému dal a ujel mi...já mám prostě na piču motor