Prosim pomoc , prestalo ist servo

Odpovědět
erico

Prosim pomoc , prestalo ist servo

Příspěvek od erico »

Nazdar chlapi tak mam taky problem ze dnes mi prestalo ist servo , normalne som auto odstavil ako vzdy , asi o hodinku som sadol spat nastartoval a ked som sa pohol tak som zistil ze mi nefunguje servo , tak som presiel neaky kusok zastavil na parkovisku no po vytiahnuty kluca zo spinacky motor nadalej isiel ,vsimol som si ze isiel aj ohrev zadneho okna a nedal sa vypnut (rele v pristrojovke cvakalo, cize funkcne) to trvalo asi taku minutu potom sam zhasol , po opetovnom nastartovani uz motor fungoval ako mal ohrev tak isto , ale servo nadalej nefunguje :( :( nevie mi tu niekto poradit co stym ?? neviem kde skor zacat :( :( Motorizacia 2.0DTI 74kw
Reklama

manli2

Re: Prosim pomoc , prestalo ist servo

Příspěvek od manli2 »

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
erico

Re: Prosim pomoc , prestalo ist servo

Příspěvek od erico »

manli dik za link , tak dnes som to rozobral a skoro som odpadol :shock: :shock: vsetky kable boli v jednom mieste bez izolacie , no nastastie som mal doma druhu kabelaz do dveri tak som to prehodil , no servo stale nefunguje :( :( takisto som presiel aj poistky , vsetko je dobre zmeral som aj dobijanie , to je tiez dobre , nieco cez 14 volt na baterke , co stym dalej ??? :roll: :roll: asi servo poslo do vecnych lovist :cry: :cry:
Přílohy
1.jpg
Odpovědět