když jsme včera odvzdušňovali brzdy, začali jsme od nejdelšího třmene, když jsem došli na začátek....pedál tvrdnul vždy jen na 2x tlakování....z hadiček ani z jednoho třmenu neucházela kapalina s bublinkama....Další věcí co byste měli vědět je to, že jakmile mi kolega prošlápnul pedál ( 1. byl mrtvý chod 2. už zabíral tlak) jenže k tomu mi z posilovače brzd....toho válce syčí nějaký zvuk s tlačení té kapaliny, je možné že by tam byla díra...a teklo to ven ?? protože kolem prostoru posilovače není žádný jev po kapání či úbytku kapaliny.....Další věcí je to, dávali jsme nové kotouče, a když jsem zpátky montoval hadičku která vlastně patří na třmen a přes ní vede do něj kapalina, takže je strašně natáhlá a dalo by se říct i tlakově vytočená...může to být i tím ??? Budu rád za každou cenu, protože tohle je docela velký problém...Když jsem včera jel domů, musel jsem brzdit na 3x než jsem konečně začal brzdit

Zkoušeli jsme to hodněkrát a už si fakt nevím rady, jestli je posilovač brzd v háji, přece by napodruhé netlakoval ne ??? Můžu odpojit hadičku co vede do toho válce a nastartovat, že bych to vyzkoušel na nečisto, jestli tam vůbec je podtlak ??? Můžete mi dát nějaké rady, auto muž mi stojí 2 dny a jsem KO