Uz som nestastny

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
palix

Re: Uz som nestastny

Příspěvek od palix »

Nekupuj diagnostiku - nájdi si dobrého mechanika z okolia - ten to vyrieši. Ináč budeš mať doma ďalšiu nepotrebnú vec - diagnostiku. A ak s tým musíš stále za niekym behať kvôli diagnostike - predaj auto a kúp iné. Možno natrafíš nalepšie. Možno blbá rada, ale možno takto by som to riešil ja pri jazdenom aute, ktoré má stále nejakú chybu - dedukujem z tejto časti "...nemusim davat niekomu zakazdym 15euro..." :).
Veľa šťastia pri oprave.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Reklama

Alzafir

Příspěvek od Alzafir »

peterucen píše:akonahle sa motor zahreje ma auto o 30 percent slabsi vykon..
To by mohl dělat i EGR.
Ale jsme zase u toho, co by to mohlo být. Chce to diagnostiku a zjistit, kde je chyba. A jak tu už kolezi psali, chce to někoho, kdo s tím umí 8)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Joska

Příspěvek od Joska »

Kluci kluci, já vám nevím, ale když mu žádná chyba nesvítí, co zjistí? - že mu žádná chyba nesvítí, Egr by se ozvalo...vím to vlastní zkušenosti.
spíš to chce někoho kdo se s ním projede a zjistí. Hodně štěstí kamaráde.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
peterucen

Příspěvek od peterucen »

fu ale sa to nakopilo:))diky za odpoved..tak tu diadnostiku som nakoniec kupil,mozno ju nebudem potrebovat stale ale aspon nejak budem vediet co tomu priblizne je..nie ze by som neveril mechanikom ale z vlastnej skusenosti viem ako niektory robia hlavne mlady a fakt neviem ci sa da niekomu verit..raz som si dal vymenit vodnu pumpu,zadusal sa aka je tam nova a po case som zistil ze tam je ojazdena lebo mi zacala kvapkat..proste radsej si niektore veci spravim sam..
ale naspat k teme..erg sa mi ozvalo..vcera P0400 a P1405..sranda je ale ze akonahle vypnem motor a znovu zapnem,chyba je prec..a dalsia vec co by som chcel vediet..je mozne ze pri malom plyne,tak na 60 percent mi to akceleruje lepsie ako ked stlacim na doraz??az by niekto mal skusenosti bol by som rad..dik
Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 »

Ahoj.S tym egr som to mal tiez.Kontrolka sa rozsvietila,ale ked som zhasol motor a znova nastartoval kontrlka nesvietila.Az za niakych 20min.Asi ked sa auto ohrialo.Niekedy pomoze vycistenie,u mna bola nutna vymena.A zatial OK 8)
Alzafir

Příspěvek od Alzafir »

To Joska, blbě jsem to napsal, chce to napojit diagnostiku a projet live data, ať se zjistí, co je mimo.

To peterucen, s tím plynem jsem se už na 1,6 taky potkal, reagoval na asi 60% (tuším), zbytek dráhy jakoby tam nebyl. To nejspíš svádí k pocitu, že to nešlape. Ale nejspíš výkon motoru už není jak zvednout a toto je vlastnost. Nemám to jak ověřit, takže tohle ber jen jako teorii, ne, že to tak je :mrgreen:
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
peterucen

Příspěvek od peterucen »

Nejake live data mam uz stiahnute,len to nemam s cim porovnat..aj za studena a aj za tepla..existuje nejaka tabulka alebo nieco podobne s cim by sa to dalo?? a este som chcel ze pri teste egr mi skakali otacky a mal som pocit ze mi zhasne auto..je to normalne??
Odpovědět