Čerpadlo na x20dtl
Čerpadlo na x20dtl
Zdravím. Mám opel astra G 2.0 Di r.98 motor x20dtl. Pred nedávnom sa mi zapla chybová kontrolka a auto prestalo ísť. Drží cca.1500 otáčok. Na diagnostike mi vypísalo chybu plynového pedálu. Pedál mi technici vymenili ale bez výsledku. Chyba zostala rovnaká, vyjadrili sa, že chyba môže byť iba v palivovom čerpadle. čerpadlo sa snažili opravovať ale tiež bez výsledku. chcem sa opýtať či sa niekto stretol s takouto chybou pretože sa mi nezdá, že chyba je v čerpadle. auto ide len pedál nefunguje(bez problémov som došiel do servisu, dokonca mi po ceste do servisu išiel aj pedál ale po tom ako som vypol motor a znova naštartoval už nešiel vôbec). za odpoveď ďakujem.
- Reklama
Re: Čerpadlo na x20dtl
cerpadlo - to vacsinou bud ide, alebo nejde vobec
aka kontrolka ti svieti/la? emisie alebo motor?
idealne je aby si sa obratil na niekoho kto ma diagnostiku nech ti nacita vsetky chybove kody
aktualne to tipujem na nieco v podtlakovom systeme
a dost pochybujem ze sa snazili opravit cerpadlo (jedine ze by to bol servis bosch
aka kontrolka ti svieti/la? emisie alebo motor?
idealne je aby si sa obratil na niekoho kto ma diagnostiku nech ti nacita vsetky chybove kody
aktualne to tipujem na nieco v podtlakovom systeme
a dost pochybujem ze sa snazili opravit cerpadlo (jedine ze by to bol servis bosch

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
TeamLosi MLST 1/18 Raminator http://www.mkzobor.sk
Svieti kontrolka s motorom. je nejaky rozdiel ked pojdem priamo do opla na diagnostiku a niekde inde? nebol som v opli a vraveli mi, že to píše iba ten pedál...
keby bolo cerpadlo zle tak ani nenastartujes a v opli by mohly vediet oco sa jedna a myslim ze diagnostika by mala byt skoro rovnaka bud tech2 alebo op-com a su aj ine ale to neviem tu na fore su vypisani ludia ktory ju na sk maju alebo skusit sa pozriet na opel forum.sk
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Je tu niekde téma ktorí členovia fora maju diagnostiku na Opel/z CZ aj SK/. Vyhladaj si ju a kontaktuj niektorého člena,určite ti niekto z tvojho okolia pomôže.Odkial si?
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
no ked pojdes do servisu opel tak si priprav penazenku 
ked ti to pozrie niekto z fora, bude to lacnejsie
alebo chod do nejakeho miestneho servisu kde maju skusenosti s dieslami
odkial si?

ked ti to pozrie niekto z fora, bude to lacnejsie
alebo chod do nejakeho miestneho servisu kde maju skusenosti s dieslami
odkial si?
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
Som z Banskej Bystrice. Idem teda dať založiť čerpadlo a idem s tým inde na normálnu diagnostiku... Naskytla sa mi ešte jedna možnosť po známosti a poprípade sa obrátim na niekoho z fóra. vďaka moc za kontakty 

- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
todle sem řešil taky na zafiře X20DTH
otačky hned po nastartovaní vylítli na 1500 ot/min a ubec to nereagovalo na plyn. a byl problem v pedalu. vyměnil sem a pan jezdí dal.. ovšem ty muzes mít zavadu třeba v Dratech a nebo v Ř.j motoru.. v čerpadle bych asi chybu neviděl..

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí