voda

Odpovědět
igi75

voda

Příspěvek od igi75 »

Ahojda Opláci. Potřebuju prosím poradit. Mám astru 1.7 Dti motor isuzu a mám ji již 4 roky. Za celou dobu jsem s ni neměl problém. Loni jsem přesedlal na volvo a astru si nechal jako pracovní a asi se mi mstí. Na podzim mi odšel žhavák a při výměně jsem ho ukroutil, tak jsem musel sundat palici. Voda se mi ztrácela trochu už předtím, ale ted ještě mnohem víc. Na 1000 km dolejvám cca 1 l. Nikde únik není viditelnej, do oleje mi to nejde a pokud večer odstavím tak ráno když otevřu nádobku, tak ještě zasičí. Neví už kde mám hledat. Když kouknu na nádobku tak je prázdná a po dolití cca 1 l je na maximu. Tak nevím jestli si udržuje tak nízkou hladinu, že není vidět v nádobce a nebo je někde krtek. Prosííím POMOOOOOC :cry: :cry: :cry: . Předem dík. Na mou obranu věrnosti jsem prodal raději mondeo než astru. :D
Volvo S 60 2.4 D r.v. 2005 černej mazlik
Astra 1.7 Dti r.v. 2002 motor isuzu
Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: voda

Příspěvek od denny »

Vložky vstřikovacích ventilů v hlavě a jejich těsnění.Toto tema se tu stále opakuje.Když jsi měl hlavu dole,tak jsi to měl zrovna udělat.
Použij vpravo nahoře HLEDAT.
igi75

Příspěvek od igi75 »

Dík za info, ale stejně to tam nikde nemůžu najít. Poradí mi ještě někdo prosím. Jsem lajk. Sice jsem dal palici dolu " sám " , ale dá se to odstranit bez opětovného sundání palice??? Už se mi do toho znova nechce. A kam se ta voda strácí. Nejspíš asi do spalovacího prostoru. Je složitá oprava?? Předem dík za rady
igi75

Příspěvek od igi75 »

denny píše:Vložky vstřikovacích ventilů v hlavě a jejich těsnění.Toto tema se tu stále opakuje.Když jsi měl hlavu dole,tak jsi to měl zrovna udělat.
Použij vpravo nahoře HLEDAT.
dík za info. Jinak jsme skoro sousedi, Já bydlím skoro za rohem :)
Odpovědět